Oana Radu, scandal cu un artist celebru! I-a fost ștearsă o melodie de pe internet: ”Noi am investit foarte mulţi bani în acest proiect”

Publicat: 21 ian. 2020, 14:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Un nou scandal s-a declanșat pe internet, între vedete! De data aceasta este vorba despre Oana Radu și Adrian Minune.

Frumoasa cântăreață se confruntă cu o problemă în plan profesional. După ce Oana Radu i-a interpretat una dintre cele mai apreciate melodii ale cântărețului, acesta a luat decizia să îi șteargă piesa de pe Youtube.

Melodia care a reușit să stârnească conflict pe planul acesta este chiar ”Așa sunt zilele mele”. După ce piesa interpretată de Oana Radu a fost dată jos de pe internet, evident că a și primit o oferă de la manelist.

”Domnul de la studioul din Timişoara mi-a spus să mă duc acolo să înregistrez piesa dacă vreau să o cânt … a fost un pamflet”, a spus Oana Radu pe Instagram.

”Ne-au dat piesa jos de pe Youtube din cauza melodiei lui Adrian ‘Aşa sunt zilele mele’. Cei care au drepturile pentru piesa respectivă m-au contactat şi mi-au spus că nu sunt de acord să le cânt piesa. Voiau bani probabil, eu le-am oferit soluţia să ia ei banii din ceea ce ar fi generat videoclipul nostru, probabil voiau mult mai mult şi au făcut tot posibilul să dea piesa jos. Noi am investit foarte mulţi bani în acest proiect”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Publicat: 21 ian. 2020, 14:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×