Oana Lis, surpriză de proporţii pentru soţul ei. Unde l-a dus pe Viorel de ziua lui de naştere: „Sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi”

Publicat: 20 feb. 2024, 16:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Viorel Lis a împlinit pe 19 februarie, 81 de ani. Deşi nu au o situaţie financiară prea bună, Oana, soţia fostului edil, i-a pregătit aşa cum face în fiecare an, o surpriză partenerului său. Acesta a trecut prin multe situaţii limită de-a lungul ultimilor ani, iar blondina şi-a dorit să îi aducă zâmbetul pe buze. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viorel şi Oana Lis au fost greu încercaţi. Cu toate acestea, blondina a demonstrat că este o femeie puternică pentru că de fiecare dată a găsit o rezolvare pentru fiecare obstacol.

Viorel Lis: Nu știu dacă mai apuc 90 de ani!”

La 81 de ani, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. A fost operat în repetate rânduri, însă de fiecare dată Oana i-a fost alături şi l-a îngrijit.

„La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. Am ajuns la o vârstă când nu mai pot să merg, am niște capace pe inimă, cad mereu prin casă, merg în patru labe. E greu, n-am ieșit un an din casă decât până la spital. Când am făcut infarct, am crezut că mă duc, gata! Când am ieșit pe targă din casă, eram sigur că e gata, nu o s-o mai văd pe Oana. Atunci mi-au dat lacrimile. Nu știu dacă mai apuc 90 de ani! E mult… Dacă îi apuc, dau petrecere de aia mare, cum făceam eu pe vremuri”, spunea Viorel Lis, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Oana Lis, surpriză pentru soţul ei

Ieri, de ziua lui, Viorel Lis a avut parte de o surpriză de proporții. Soția lui l-a dus la un cazinou din București, la păcănele. Pentru că a fost criticată în spaţiul public, blondina a explicat de ce a luat această decizie.

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi. L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm. Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate. Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață.

Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea. Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”, a declarat Oana Lis pentru Spectacola.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 feb. 2024, 16:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă