Oana Lis s-a întors la muncă! Ce servicii oferă pentru doar 100 de lei

Publicat: 26 ian. 2022, 13:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Oana Lis a decis să-și redeschidă cabinetul de psihologie, după ce starea de sănătate a soțului său s-a stabilizat. Soția fostului primar își dorește să aibă propriul ei venit. Mai ales că situația lor financiară a avut de suferit în timpul pandemiei. 

Din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut Viorel Lis, Oana a decis să își suspende activitatea profesională pentru a putea fi alături de soțul ei.

L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine. Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Acum, ea a luat decizia de a redeschide cabinetul și a explicat ce fel de servicii de consiliere poate oferi pentru 100 de lei/ședință.

Bună ziua! Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Cine dorește detalii pentru o programare, mă poate suna.

Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine. Cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației în viața, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare si acceptare.

Oana Lis își dorește un copil

P.S. Rog l*@%&!! online să se abțină la a suna ca să se bage în seamă. Poate nu ați aflat, dar vă zic eu, ca o femeie puternică, niciodată nu va fi atras de un l*@%&!!u online care o sună ca să-i audă vocea!!! Deci, cum spuneam, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live. Și, în același timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și să-i felicit pentru dorința de evoluție personală. Numai bine tuturor”, este mesajul postat de Oana.

Fostul edil al Capitalei a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că își dorește ca soția lui să devină mamă și, mai mult decât atât, Viorel Lis dorește să îi lase moștenire totul Oanei.

Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis.

Publicat: 26 ian. 2022, 13:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă