Oana Lis, momente de panică noaptea trecută! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fostul edil

Publicat: 29 feb. 2024, 15:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de 25 de ani. Deşi a fost criticată de-a lungul timpului pentru relaţia cu fostul edil, blondina a demonstrat că iubirea a fost cea care i-a legat. Vedeta are grijă în permanenţă de soţul său care se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Problemele de sănătate nu îi dau pace lui Viorel Lis. Seara trecută, soţia acestuia a fost nevoită să îl vegheze în permanenţă şi să îl îngrijească aşa cum ştie mai bine.

Oana Lis, momente de panică

În ultimii ani, fostul edil a devenit dependent de soţia lui care face multe sacrificii pentru a-l îngriji. Pe rețelele de socializare, vedeta a mărturisit că nu a putut dormi deloc toată noaptea, căci a trebuit să aibă grijă de Viorel. De dimineaţă, blondina a mers imediat la medic, acolo unde a primit un tratament pentru problemele partenerului său.

„Sunt Zombie azi, mă resimt. Că n-am putut dormi azi-noapte, căci a avut dureri neuropate groaznice Vio și am stat să-l oblojesc. Acum am fugit repede la medic să iau rețeta, că se termină luna și pierd compensatele. Eforturile nu ți le vede nimeni. Majoritatea mă întreabă direct și sunt interesați de „ce-mi lasă moșul…” pffff”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Ce surpriză i-a făcut Oana lui Viorel de ziua lui

De ziua lui, Viorel Lis a avut parte de o surpriză de proporții. Soția lui l-a dus la un cazinou din București, la păcănele. Pentru că a fost criticată în spaţiul public, blondina a explicat de ce a luat această decizie.

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi. L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm. Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate. Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață.

Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea. Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”, a declarat Oana Lis pentru Spectacola.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 29 feb. 2024, 15:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă