Oana Cuzino, vizibil afectată de moartea fostului soț! A făcut o vizită-fulger la o clinică medicală

Publicat: 21 May. 2022, 09:23 Vedete

Fosta vedetă Pro TV trăiește parcă un blestem! A fost de două căsătorită, iar ambii soți au avut parte de o moarte subită. Acum, după decesul lui Yoav Stern, Oana Cuzino a fost surprinsă răvășită, ieșind dintr-o clinică medicală. 

Mortea lui Yoav Stern, survenită pe 27 aprilie 2022, ar fi tulburat-o serios pe vedetă. Oana Cuzino retrăind, practic, prima dramă prin care a trecut. După ce Mircea Stănescu și-a pus capăt zilelor, pe 5 ianuarie 2009. Șatena încearcă, totuși, să-și continue viața și nu pune la suflet răutățile care circulă la adresa ei.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fosta prezentatoare TV în zona Arcul de Triumf, la volanul mașinii sale. A intrat la o clinică dentară, probabil pentru o programare, dar a părăsit clădirea după aproximativ trei minute. Mai multe detalii puteți citi AICI.

În ce condiții a murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino

Polițiștii ilfoveni au reconstituit condițiile în care omul de afaceri Yoav Stern a ajuns în comă. Oamenii legii au fost alertați, în seara zilei de 18 aprilie, de medici. Și asta pentru că afaceristul a suferit răni grave și părea să fi fost bătut cu o bâtă sau un alt obiect dur.

În scurt timp, la spital a ajuns și polițiștii Care, după identificare, au mers la adresa acestuia. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din curtea lui Yoav Stern.

Extrem de discret cu viața personală, multimilionarul de origine israeliană a ajuns cunoscut publicului larg după ce, în 2002, s-a căsătorit cu Oana Cuzino, care la vremea respectivă prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”. Cei doi au divorțat, însă, 12 ani mai târziu, în 2014.

Deși nimeni nu știe cu exactitate la ce cifre colosale se ridică averea strânsă de regretatul multimilionar, în urma divorțului din 2014, Oana Cuzino a primit terenuri însumând 33 de hectare lângă Bucureşti, evaluate la 8 milioane de euro.

Publicat: 21 May. 2022, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă