Oamenilor nu le-a venit să creadă! Cum s-a îmbrăcat Carmen de la Sălciua la un eveniment: ”Sper că nu te-ai dus așa la…”

Publicat: 14 Jun. 2021, 12:32 Vedete

Carmen de la Sălciua este o artistă respectată în România, iar aparițiile sale la evenimente sau pe scenă au fost întotdeauna spectaculoase. Recent, celebra artistă a luat parte la un eveniment unde a ales să îmbrace o ținută care a stârnit reacții din partea oamenilor. Mai multe persoane i-au transmis faptul că îmbrăcămintea nu a fost potrivită pentru momentul acela.

Carmen de la Sălciua a îmbrăcat recent o rochie care a lăsat la vedere anumite zone ale corpului. Rochița până în pământ, cu nuanțe de verde, având o parte transparentă, a lăsat la vedere lenjeria intimă. Internauții i-au scris imediat artistei în comentarii faptul că nu i s-ar potrivi această ținută și că ar fi mult prea provocatoare pentru evenimentul la care a luat parte.

„Groaznică rochia..tu ești o draguță!”, ”Nu e potrivită rochia pentru tine, părerea mea! La fel te admir și te iubeeeeesc 🤗 💜”, ”Esti frumoasă, sexi, dar sper că nu te-ai dus așa la un eveniment ……🙈🙈”, ”Tu ești superbă, dar rochia…este un dezastru”, ”Ai o ținută de mai bine veneai în chiloți”, ”Întotdeauna ai ținute superbe. Dar rochia asta nu e ok. Nici cum stă pe tine, nici cum e făcută. Dar mai facem și alegeri proaste, nimeni nu e perfect. Important e că te-ai simțit bine”, i-au scris urmăritorii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua)

Carmen de la Sălciua a trecut printr-o perioadă dificilă

Cântăreața a spus pe un cont de socializare motivul pentru care nu a mai apărut în emisiuni de televiziune. Carmen de la Sălciua spune că a trecut printr-o perioadă dificilă și a realizat că are nevoie de timp pentru sine.

”A fost o perioadă în care am avut nevoie de liniște, de a medita asupra mea, de a mă vindeca, de a mă pune pe picioare, de a realiza ce contează, de a mă descoperi… se poate numi și un timp al meu”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.

sursă foto: arhivă Ciao, social media Carmen de la Sălciua

Publicat: 14 Jun. 2021, 12:32 Vedete
Pe aceeași temă