O vedetă Kanal D a semnat cu rivalii de la Pro TV! Ce emisiune va prezenta

Publicat: 04 nov. 2021, 09:40 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce le-a suflat rivalilor de la Kanal D show-ul cu cea mai mare audiență, iată că Pro TV a bătut palma și cu o vedetă a postului. I s-a propus o ofertă generoasă, de nerefuzat!

Este de notorietate faptul că televiziunea din Pache Protopopescu a reușit să „fure” „Survivor” de la Kanal D. Lupta pentru supraviețuire, marele premiu în valoare de 50.000 de euro, dar și conflictele iscate între „Războinici” și „Faimoși” au fost ingredientele principale care au făcut din acest format unul de mare succes. Iar această rețetă le-a surâs cehilor de la PRO TV.

Recent, s-a mai bifat un transfer de zile mari. Se pare că televiziunea din Pache Protopopescu l-a luat de la Kanal D pe unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV.

Mai exact, după ce au achiziționat formatul „Survivor”, cei din PRO TV se pare că s-au înțeles și cu Daniel Pavel. Cel care a fost prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Daniel Pavel a fost ofițer în marină

Carismatic, cu o personalitate energică și experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional. A trecut de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV.

El a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional. Program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment.

Daniel Pavel a fost, de asemenea, redactor șef al Penny FM. Un proiect de succes pe piață din România.

Publicat: 04 nov. 2021, 09:40 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă