O tânără de 19 ani s-a sinucis de frica coronavirusului! Fata era în izolare la domiciliu

Publicat: 25 Mar. 2020, 11:07 News

O altă tragedie zguduie o familie din Marea Britanie. O tânără în vârstă de 19 ani a murit la spital, după ce a încercat să se sinucidă.

Fata de 19 ani, Emily Owen, care era chelneriță într-un restaurant din Kings Lynn, Norfolk, a avut o tentativă de sinucidere inițial, din cauza faptului că izolarea în casă, din cauza pandemiei de coronvirus, este un moment în care ”viața ei se închide, planurile pe care și le-a făcut sunt anulate și este blocată”, arată publicația The Sun.

Familia este îngenuncheată de durere, după ce au aflat ce a făcut fata lor. Totodată, membrii familiei au cerut mai multă conștientizare și sprijin pentru persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate mintală în timpul pandemiei cu virus mortal.

O tânără de 19 ani s-a sinucis, după ce i s-a făcut frică de izolarea la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus

Mai mult decât atât, Emily chiar i-ar fi ”avertizat” pe cei dragi că ”mulți oameni vor muri din cauza sinuciderilor în timpul pandemiei, decât de virus”.

Emily a murit în cursul zilei de duminică la spital, după ce a fost găsită în stare critică. Familia ei bănuiește că „frica de necunoscut” ar fi putut să o conducă la acest gest. Se angrenase în voluntariat pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu problema de care suferea și ea.

Sora fetei, Annabel de 21 de ani, a scris un mesaj emoționant, după moartea lui Emily: „Emily a fost foarte preocupată de coronavirus în sine, dar mai preocupată de impactul asupra izolației asupra sănătății mintale și de frica de necunoscut”.

Emily, care a fost descrisă de familia ei drept „talentată și puțin nebună”, s-a înscris pentru a fi donatoare de organe la vârsta de 12 ani. Trei copii vor beneficia de darul ei de viață.

”Cu toții suntem absolut devastați, dar și mândri de tot ce a realizat până acum. Mulți oameni ne-au trimis mesaje spunând cum i-a ajutat Emily să treacă prin momente grele și nu aveam habar ce impact pozitiv a avut asupra celor din jur. Pentru multe persoane, Emily a fost o fată cu adevărat distractivă, energică, fericită, dar doar câțiva știau prin ce a trecut ea de-a lungul anilor. Puțini oameni sunt conștienți, dar în urmă cu patru ani a fost diagnosticată cu autism și a avut o luptă zilnică pentru a se încadra și a se conforma normelor sociale”, a spus sora ei.

Publicat: 25 Mar. 2020, 11:07 News
Pe aceeași temă