O recunoști? Poze incredibile cu Gina Pistol, după ce și-a ”reparat” buzele

Publicat: 06 Nov. 2019, 10:03 News 3

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune autohtone, având un fizic armonios și trasaturi fine de care are grijă, deși se apropie de cea de-a patra decadă a vieții.

Însă, frumoasa Gina Pistol a făcut sacrificii dureroase pentru a arăta așa. Deși înzestrată cu trasături frumoase, vedeta a apelat la medicul estetician pentru a-și corecta imperfecțiunile. Gina și-a mărit buzele, însă, din cauza unei proceduri probabil greșite, s-a luptat ani întregi cu alte operații dureroare pentru a corecta aspectul inestectic.

Poze incredibile cu Gina Pistol, după ce și-a ”reparat” buzele

Gina Pistol a trăit un coșmar încă din 2009, când ales să își mărească volumul buzeleor cu silicon. Buzele sale erau deformate si aveau un aspect inestetic! S-a operat de mai multe ori la medici diferiți, fiecare reușind să-i scoată câte puțin din chisturi și să o facă să aibă o înfățișare plăcută. Intervențiile au fost dureroase, mai ales că a fost tăiată de la un capăt la celălalt al buzelor pentru a elimina chisturile.

Însă, după ani de chin și proceduri extrem de dureroase, Gina Pistol se poate lăuda cu un fizic de invidiat, având numeroși fani.

În prezent. Gina Pistol se bucură de succes pe toate planurile, atât profesional, cât și personal. Gina deformează un cuplu cu Smiley, iar artistul a recunoscut asta într-un interviu acordat recent revistei Unica că trăiește o poveste de dragoste fabuloasă iar cei doi locuiesc deja împreună.

Publicat: 06 Nov. 2019, 10:03 News 3
Pe aceeași temă