EXCLUSIV Cum arată Loredana Groza în realitate, atunci când crede că nimeni nu e cu ochii pe ea!

Publicat: 05 nov. 2019, 22:00 Autor: Maria Apostol News 3

Ca orice mâncare bună, dacă o condimentezi cât trebuie, place tuturor, dacă scapi prea multe prafuri, nimeni nu o mai vrea. Loredana Groza părea că a găsit rețeța perfectă. S-a reinventat, după o carieră muzicală cât n-au alții de viață, și toată lumea a văzut asta când a început să defileze cu noul ei corp de zeiță. Dacă se oprea aici, primea doar felicitări, însă decolteul ei a ajuns în ultima perioadă mai celebru decât multe melodii de-ale ei. Surpriză, însă! Pe stradă, când nu o vede nimeni, Loredana  nu mai este deloc atât de fericită pe cât se vede la TV sau pe internet. CIAO.RO are imagini în exclusivitate. 

 

 

Primele semne că Loredana Groza iese dintr-un cocon au fost pe la începutul anului, atunci când a publicat primele poze cu o față… nouă. Lumea a bănuit-o că a apelat la operații estetice, însă ea a negat, invocând că ceea ce o face să arate atât de fresh este de fapt, ce să vezi… meditația!

Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea”, a explicat Loredana.

Timpul a trecut, nu foarte mult adică, iar Loredana a început să ne arate și rezultatul orelor de sport: un corp zvelt și tonifiat! A primit aprecieri că arată foarte bine în prag de 50 de ani.

Și ce era dacă se oprea aici? Nu vom afla niciodată. Asta pentru că aparițiile artistei au început să fie din ce în ce mai controversate, după ce și-a pus în valoare foaaaarte mult decolteul. Atât de mult, încât atunci când a fost invitată în cadrul unui matinal s-a văzut mai mult decât trebuia.

Ei bine, este evident că Loredana, la fel ca orice artist, mizează în cariera ei și pe calitățile fizice. Poate, însă, pe alocuri, a exagerat puțin cu expunerea lor. În viața ei de zi cu zi lucrurile se schimbă însă la 180 de grade!

CIAO.RO a surprins-o după ce a plecat din studioul unei emisiuni, alături de șoferul ei, care îi este probabil și bodyguard, la cât de masiv se prezintă. De fapt, el a atras atenția mai mult decât artista, pentru că în imaginile surprinse nu mai vedem aceeași Loredana strălucitoare, cu decolteu până la genunchi. Vedem o Loredana puțin posacă, copleșită de gânduri și îmbrăcată cu haine  negre până-n gât! Nu se mai vede deloc zâmbetul acela larg, frumos, pe care ni-l arată doar în pozele de conturile ei de socializare.

Loredana Groza pare câteodată de nerecunoscut
Loredana Groza pare câteodată de nerecunoscut

Loredana Groza s-a pozat în chiloței

După cum puteți vedea în poza de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, vedeta s-a pozat în oglindă în timp ce purta lenjerie intimă sexy și avea ridicat puloverul ridicat astfel încât să i se vadă atât abdomenul tonifiat, cât și sânii.

“You can leave your socks on (n.r.: Poți să îți lași șosetele pe tine)???❤~Loredana ——- #bitchbody ?? #inlove #loredanagroza #lorifromonesti #loredana #lori” este mesajul pe care l-a pus artista la imaginea de mai jos. Printre numeroasele critici primite se numără și comentarii pozitive. “Arăți incredibil de bine!??❤️”, “Sexi și rea, dulce și rebelă ești”, și “Wow, ce frumusete sexy. Ești atât de frumoasă?” sunt trei dintre mesajele lăsate de unii dintre internauți.

Publicat: 05 nov. 2019, 22:00 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă