O nouă săptămână începe la Survivor România pentru cei 7 concurenți rămași în joc: ”Strategiile, atât timp cât nu sunt reale, pică”

Publicat: 08 mai 2023, 13:22 Autor: Camelia Vedete

Patru luni și jumătate. Atât vor avea concurenții departe de casă și de toți cei dragi, în doar câteva zile. Pare incredibil că în luna ianuarie porneau într-o competiție care urma să le schimbe viața și să le arate că limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite. Iar acum demonstrează că sunt cei mai puternici șapte concurenți ai acestui sezon. La Survivor România, în doar câteva ore, începe o nouă săptămână de show!  

După ce miercurea trecută, Robert Moscalu a părăsit competiția în urma voturilor celor de acasă, în trib încă există numeroase discuții pe acest subiect. ”Nu a fost corect ce s-a întâmplat. Era cel mai real din competiția asta”, va spune Andreea Moromete, care continuă să plângă pierderea celui pe care-l numea frate. De cealaltă parte, Ștefania, cea care a scăpat de plecarea spre casă, va admite că i se par stranii reacțiile lui Moromete. ”Am fost șocată de reacția ta”.

O nouă săptămână începe la Survivor România pentru cei 7 concurenți rămași în joc

Evident, majoritatea discuțiilor au la mijloc planurile concurenților și modul în care aceștia au ales să lupte pe finalul de sezon. Carmen va fi extrem de sinceră cu viziunea ei asupra a ceea ce se întâmplă. ”Strategiile, atât timp cât nu sunt reale, pică”. Despre ce vorbește și mai ales cum văd și ceilalți, aflăm curând.

Un nou start de săptămână înseamnă și un joc, de această dată unul de Recompensă, iar miza va fi una extrem de importantă și surprinzătoare pentru cei 7 membri din tribul Taino. Cine se va mobiliza pentru a obține victoria? Pe cine va alege să-i fie aproape după ce va câștiga? Totul vom afla în această seară.

”Strategiile, atât timp cât nu sunt reale, pică”

Individualele în sistem pur și dur” continuă, după cum le va aminti Daniel Pavel. Din acest moment, orice greșeală poată fi egală cu mersul acasă și ratarea finalei care le-ar putea aduce marele premiu. Cine va face față? Cine va merge până la capăt?

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!

Publicat: 08 mai 2023, 13:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă