O nouă metodă de înşelătorie te poate lăsa fără bani! Ce este „tehnica îmbrăţişării”

Publicat: 28 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu News
O nouă metodă de înşelătorie te poate lăsa fără bani! Ce este tehnica îmbrăţişării

O nouă metodă de înşelătorie te poate lăsa fără bani! Chiar dacă nu au un job stabil, românii reușesc să se descurce cumva… Cazul unui românce care a reuşit să îi jefuiască pe spanioli şi italieni a ajuns în atenţia presei. Cum a acţionat prin „tehnica îmbrăţişării”.

Munca nu e făcută pentru toată lumea… Se pare că și romanca în vârstă de 30 de ani a fost dornică să își câștige existența fără să depună prea mult efort. Infractoarea cu state vechi, obișnuia să jefuiască persoane la întâmplare, folosind metoda îmbrățișării.

Ce este „tehnica îmbrățișării”

Vă întrebați cum funcționează? Ei bine… Aceasta dădea târcoale piețelor locale sau supermarketurilor mai mari, apoi căuta o scuză banală sau le cerea trecătorilor informații, ca la final să aibă motiv să-i îmbrățișeze în semn de mulțumire. Românca fura ceasuri, coliere sau alte obiecte de valoare de la victime. Mai mult, a fost acuzată chiar și de agresiune sexuală, după ce a mângâiat și pipăit un bătrân pe părțile intime pentru a-l debusola și a reuși să-l jefuiască.

Femeia a primit o pedeapsă în Italia, a fost reţinută la domiciliu, dar a reuşit să scape, iar apoi a fugit în Spania, acolo unde şi-a găsit noi victime. Femeia a fost prinsă de autoritățile spaniole care au arestat-o, iar apoi a fost extrădată înapoi în Italia.

Românca mai avea trei mandate de arestare preventivă, măsuri emise de trei provincii diferite, Pordenone Macerata și Urbino.

Şi alţi români au făcut bani prin această metodă

Cazul româncei care a fost arestată în Italia din cauza furtului calificat prin „tehnica îmbrățișării” nu e singurul de acest gen. Alte două românce au fost arestate după ce au jefuit un italian prin aceeaşi metodă.

Cele două individe l-au sedus pe bărbat şi au reuşit să-i fure lănțișorul de aur de la gât. Întregul eveniment s-a petrecut în Messina, chiar în magazinul pe care-l deținea bătrânul în vârstă de 60 de ani.

 

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 28 iun. 2024, 11:30 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×