Scandalos sau nu? O mama isi alapteaza fetitele de 5 ANI zilnic, inainte si dupa scoala! Motivul halucinant pentru care spune ca face asta!

Publicat: 30 May. 2018, 09:20 Parenting

Intreaga dezbatere despre alaptatul copilului exclusiv la san se pare ca a luat o alta turnura in cazul acestei femei.

La varsta de 5 ani deja multi pot considera tabu aceasta practica si o pot interpreta gresit. “Este una dintre cele mai mari realizari ale vietii mele, faptul ca am fost capabila sa-mi hranesc din propriul corp cele doua fete atat de mult timp. 

Inainte sa se nasca cea de-a doua fata a mea nu stiam sigur daca este normal sa alaptezi un copil o perioada atat de lunga. N-a fost o decizie constienta, pur si simplu m-am gandit. De ce sa ma opresc cand as putea sa o fac in continuare, mai ales ca lor le face bine.” a mai povestit Emma.

 

“Copiii mei nu racesc si nu se imbolnavesc aproape niciodata si sunt 100% sigura ca este datorita faptului ca sunt hraniti la san. Sotul meu ma sustine in decizia mea si daca asta este ceea ce este mai bine pentru mine si copii, atunci el este ok cu totul.” a declarat femeia.

Ca sa fie si mai ciudat tot procesul, fetitele au fost vazute in timp ce erau alaptate de mama lor direct de la san, de catre alti copii, prieteni de-ai lor si reactiile nu au fost dintre cele mai placute pentru ele. De atunci mama a ales sa le alapteze doar in casa si sa nu o mai faca in public.

« Pagina anterioară

Publicat: 30 May. 2018, 09:20 Parenting
Pe aceeași temă