El e urmatorul Neymar! Pustiul asta de 6 ani din Brazilia este nascut sa fie un fotbalist genial, dar sufera de o boala crunta VIDEO

Publicat: 29 May. 2018, 16:20 Viral

Baietelul asta este un magician al sportului si se chinuie din greu sa-si indeplineasca destinul.

El este urmatorul Neymar! Pustiul din Brazilia are doar 6 ani dar e fenomen. Pustiul din imagini este un copil care a uimit pe toata lumea cu talentul lui nativ la fotbal. Familia lui a ramas uimita de cat de devreme a inceput pustiul antrenamentele pentru acest sport.

La varsta de 5 ani cei doi parinti ai lui, care nu au nicio treaba cu fotbalul, au postat un filmulet cu el facand jonglerii cu mingea in casa. Video-ul a devenit instant viral si tot Youtube-ul a vrut sa-l cunoasca pe pustiul genial. Acum Marco Antonio are 6 ani si deja este urmarit de Real Madrin si de Barcelona pentru a-l lua la echipele lor de juniori.

Drumul lui spre o cariera de super-star este insa incetinit de o boala care il face sa fie anemic si sa aiba o problema la stomac ce nu poate fi rezolvata foarte usor. Stomacul lui nu proceseaza normal alimentele astfel nu creste si nu ajunge sa se dezvolte normal.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 May. 2018, 16:20 Viral
Pe aceeași temă