Misterele muntilor Bucegi. Fenomenele ciudate care se petrec pe traseul montan i-a bagat in sperieti pe turisti. Localnicii din zona povestesc lucruri teribile

Publicat: 29 May. 2018, 15:16 Life

Misterele muntilor Bucegi. Fenomenele ciudate care se petrec pe traseul montan i-a bagat in sperieti pe turisti.

Traseul Jepii Mici, din Muntii Bucegi, este unul dintre cele preferate de turisti. Insa locul este plin de mistere.  Se spune ca in conditii meteorologice extreme apare o carare ciudata, paralela cu drumul bun, iar cei care pasesc pe ea dispar fara urma.

Localnicii din Busteni sunt terifiati si povestesc cu groaza ce se intampla in inima muntilor. Pe timpul verii, urcand spre Valea Comorilor, se lasa o ceata groasa aparent fara o explicatie, iar la cateva secunde apare o carare ingusta, paralela cu poteca principala. In realitate, aceasta nu exista, insa cei care se aventureaza pe ea mor.

Ceea ce este si mai socant e faptul ca cei care reusesc sa scape totusi teferi, apar dupa multa vreme, dezorientati si raniti. O astfel de experienta a povestit-o un barbat care a ramas socat de ce i-a marturisit un prieten care s-a aventurat in creierii muntilor Bucegi.

„Exact în acea zonă, după ce trecuse de Valea Comorii, observă că o ceaţă joasă năpădeşte împrejurimile. Cu greu mai putea să vadă şi cărarea, cunoscută de altfel. Apoi îşi dă seama că nu se mai vede deloc chiar din cauza ceţii groase ca un fum alb şi umed. Îşi zice că s-a rătăcit şi cel mai cuminte lucru ce îi trece prin minte e să se oprească, să stea pe loc aşezat pe ceva şi să aştepte ridicarea ceţii cumva.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 May. 2018, 15:16 Life
Pe aceeași temă