O mai recunoști? Cum arată Loredana Chivu 100% naturală și cu mai multe kilograme în plus

Publicat: 12 oct. 2022, 12:00 Autor: Camelia Vedete

Loredana Chivu a renunțat (cel puțin pentru o perioadă) la operațiile estetice și susține că își dorește să se mențină doar cu sport și alimentație sănătoasă, fără bisturiu! Așa se face că vedeta defilează, mai nou, cu alte forme, mult mai rotunjite, iar pe față nu mai pune nici măcar un stop de machiaj atunci când nu are evenimente. 

Fosta asistentă a lui Capatos a rămas traumatizată din cauza operației de mărire a posteriorului, care a eșuat. Loredana Chivu devenise abonata clinicilor de chirurgie estetică până atunci, fiind extrem de preocupată de aspectul ei fizic.

Loredana Chivu a ”câștigat” câteva kilograme în plus

Recent, paparazzi au surprins-o pe blondă, în amiaza mare, în timp ce făcea slalom printre mașini. Ajungând, în cele din urmă, la un salon renumit din Capitală. Fără strop de machiaj pe față!

Îmbrăcată lejer, cu un tricou și o pereche de pantaloni scurți, Loredana ne-a făcut cunoștință și cu noile ei forme, vizibil mai împlinite.  Dar și cu o altă față: 100% naturală! Greu de recunoscut, ce-i drept, de vreme ce pe Instagram pozează ca o adevărată vampă!

În timp ce se afla la volan, Loredana Chivu purta o conversație la telefon. Probabil punea la punct detaliile din ziua respectivă. Dar cu ochii ațintiți la traficul bucureștean. Și, pentru că era aglomerație, i-a luat aproximativ un minut să își parcheze bolidul de lux.

Apoi, cu maximă atenție și în oglinda retrovizoare, Loredana Chivu coboară din mașină și se îndreaptă spre treptele salonului unde avea, cel mai probabil, o programare pentru o sesiune de înfrumusețare. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Cere despăgubiri pentru posteriorul ”putrezit”

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”.

Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând daune de 300.000 de euro.

În tot acest timp, Loredana Chivu încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul.

Publicat: 12 oct. 2022, 12:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă