O femeie s-a urcat la bordul unui avion cu un ponei drept animal de confort

Publicat: 03 Sep. 2019, 16:08 Life
O femeie s-a urcat la bordul unui avion cu un ponei drept animal de confort

O femeie s-a imbarcat la bordul unei curse aeriene operate pe American Airlines pe ruta Chicago-Omaha alaturi de un ponei.

Ponei in avion. Animalul a avut rolul de a-i oferi suport pe timpul zborului. De obicei, animalele de suport aflate la bord sunt caini si pisici, insa femeia in cauza a zburat alaturi de un ponei care a fost fotografiat de pasageri atat in aeroport, cat si in avion.

Ponei in avion

Luna trecută, Departamentul de Transport din SUA a anunțat că poneii vor fi acceptați la bordul aeronavelor drept animale de suport, alături de câini și pisici.

Cu toate acestea, fiecare linie aeriană are dreptul să aleagă ce animale de confort acceptă la bord și numărul acestora per pasager.

Ponei in avion

Operatorul American Airlines acceptă câini, pisici și ponei la bord pentru suportul pasagerilor care au teamă de zbor.

Compania a anunțat că poneiul era dresat pentru a îndeplini rolul de animal de suport și că animalele sunt permise la bord după ce fiecare caz este evaluat individual.

 

View this post on Instagram

 

Here’s a pic that was taken by another passenger that shows Flirty fit on the second flight. You can see that she just comes to the edge of my seat! If she were any bigger and we would need 3 seats to accommodate her!

A post shared by Flirty The Mini Service Horse (@flirty.the.mini.service.horse) on

În trecut, au existat pasageri care au încercat să se îmbarce cu păuni, veverițe sau curcani pe post de animale de suport.

Publicat: 03 Sep. 2019, 16:08 Life
Pe aceeași temă