O femeie s-a dus la ginecolog pentru că o durea burta, dar medicul s-a crucit! Ce i-a găsit în abdomen

Publicat: 30 May. 2020, 14:36 Arhiva

O femeie din străinătate a mers la doctorul ginecolog pentru că simțea dureri de burtă. Timp de o lună de zile, femeia s-a chinuit și nu a vrut să meargă la un consult medical, până când într-o zi i-a fost și mai rău.

Astfel, Michelle Barrow a mers la medicul ginecolog pentru un consult. Dar acolo, doctorul a descoperit că are o problemă gravă de sănătate. Inițial, medicul ginecolog s-a gândit că este posibil ca Michelle să aibă chisturi ovariene, dar după ce a făcut o examinare, a descoperit câteva fire de păr bizare în interior, conform Antena 3.

Inițial, medicul ar fi zis că pot fi fire din cauza unui tampon, dar la o examinare mai atentă și scoțând un ghemotoc de câțiva centimetri în diametru, femeia a avut un șoc: firele de păr nu erau ale sale, ci ale pisicii.

Ea și partenerul ei de viață obișnuiesc să doarmă în pat cu cele două pisici ale lor și e posibil ca firele de păr să fi fost ”inhalate” de corp în timpul actului intim. De când a pățit acest lucru, femeia a mărturisit că schimbă mai des așternuturile și nu mai lasă pisicile să doarmă direct pe cearceaf.

Boli molipsitoare de la pisică! Gravidele și bebelușii sunt cei mai predispuși la îmbolnăvire

Exista o serie de boli de care ne putem molipsi de la feline. Daca ai un astfel de companion, asigura-te ca nu e prin preajma copiilor. Boli molipsitoare de la pisica! Iti prezentam o lista de astfel de afectiuni, de care in special gravidele se pot molipsi. De cele mai multe ori, riscurile imbolnavirii sunt mai mari daca persoana este zgariata, muscata sau are un contact direct cu fecalele animalului de companie. Sunt cateva boli periculoase, la care gravidutele care au acasa o pisica trebuie sa fie atente.

Salmonela se regaseste in intenstinul, dar si in fecalele umane, sau a animalelor. Poate fi regasita in carnea cruda, laptele nepasteurizat si se manifesta prim voma si diaree. Cei care intra in contact direct cu felinele care nu au fost vaccinate sau cele de pe strada se pot molipsi.

Cel mai predispusi sunt cei mici, pentru ca au tendinta de a umbla in litiera pisicii. Daca nu exista o igiena a mainilor corespunzatoare, ajunge sa se manifeste in cateva zile. Copiii si batranii sunt predispusi pentru ca pot avea sistemul imunitar ceva mai scazut.

Rabia este o infectie virala care ajunge sa afecteze atat creierul, cat si coloana vertebrala. Animalele pot raspandi omului aceasta infectie periculoasa, dupa ce au fost la randul lor contaminate. E transmisibil la om prin muscaturi ale animalelor. Cand apar primele simptome, este fatala in cazul omului, dar si a pisicilor sau cainilor.

Publicat: 30 May. 2020, 14:36 Arhiva
Pe aceeași temă