O femeie beată a sunat la 112 spunând că a fost sechestrată și a dat o adresă greșită

Publicat: 02 Sep. 2019, 14:32 Ciao.ro
O femeie beată a sunat la 112 spunând că a fost sechestrată și a dat o adresă greșită

Când a fost găsită le-a spus polițiștilor că a oferit informații false din cauza beției.

O femeie beată a reclamat la 112. Potrivit reprezentanților IPJ Galați, apelul la 112 a fost făcut la finele săptămânii trecute.

O femeie din orașul Galați i-a anunțat pe polițiști spunând că este sechestrată într-un apartament din oraș. Echipajul care a răspuns apelului nu a găsit-o pe apelantă la adresa indicată, dar a continuat cercetările și a reușit să afle poziția reală a femeii.

O femeie beată a sunat la 112

O femeie beată a sunat la 112

Când i s-au cerut explicații, ea a spus că a fost lovită de iubitul ei și din cauza cantității de alcool pe care o consumase a oferit informații greșite la 112. De asemenea, femeia nu a dorit să depună plângere pe numele concubinului, dar este cercetată penal pentru că i-a indus în eroare pe polițiști.

„Polițiștii au mers imediat la adresa indicată și au verificat toate apartamentele din blocul respectiv, dar apelanta nu a putut fi identificată. În același timp, s-a încercat contactarea telefonică a acesteia la numărul de telefon de pe care a sunat, dar femeia nu a mai răspuns.

În urma activităților specifice care se desfășoară în astfel de situații, apelanta a fost identificată la o altă adresă și le-a declarat polițiștilor că a sunat la numărul unic de urgență 112 întrucât concubinul ei, cu care locuiește, ar fi lovit-o cu palma peste față, iar din cauza consumului de alcool ar fi indicat o adresă eronată și ar fi spus că este sechestrată”, a anunțat IPJ Galați.

Publicat: 02 Sep. 2019, 14:32 Ciao.ro
Pe aceeași temă