Bătută și violată, o femeie a fost îngropată de vie apoi de către vecinii ei! Cum a reușit, totuși, să se salveze

Publicat: 05 mai 2020, 09:11 Autor: Andreea Voicu Arhiva

O femeie în vârstă de 57 de ani din Ucraina și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost supusă unui tratament inuman din partea vecinilor săi.

Femeia de 57 de ani din Ucraina, Nina Rudchenko din Poltava, a fost supusă unui tratament crunt din partea vecilor săi, doi tineri, care au bătut-o, au violat-o, iar apoi au îngropat-o de vie. Însă, într-un mod miraculos, femeia a reușit să iasă din groapă și să se salveze.

După ore în șir de bătaie și abuzuri, femeia și-a pierdut cunoștința și s-a trezit în cimitirul local, sub caldarâmul de pâmânt. Femeia, Nina, a reușit să sape cu mâinile și să iasă la suprafață, apoi a mers la poliție și a declarat tot ce știe. Pare-se că cei doi vecini care au bătut-o și supusă tratamentului agresiv erau frați, conform Dailymail.

Cei doi frați de 27 și 30 de ani au intrat peste ea în casă și au bătut-o cu pumnii și o bâtă de baseball, apoi s-a trezit în cimitir, îngropată, după ce a fost obligată de ei să își sape propria groapă. Cei doi tineri i-au cerut casa, amenințând-o că dacă nu le-o dă, o să îi incendieze ginerele și surorile.

Publicat: 05 mai 2020, 09:11 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă