O celebră prezentatoare TV s-a sinucis! Vedeta în vârstă de 40 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a fost implicată într-un scandal cu iubitul său

Publicat: 08 aug. 2020, 09:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Caroline Flack, o prezentatoare britanică în vârstă de 40 de ani, s-a sinucis! Vedeta a fost implicată într-un scandal cu iubitul său, iar de teama unui posibil asalt mediatic și-a pus capăt zilelor.

Caroline Flack era una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie, fiind gazda celebrului format internaţional încă din 2015, de când a fost preluat şi produs în Regatul Unit.

O prezentatoare celebră s-a sinucis

Fosta gază a showului „Insula Iubirii”, Caroline Flack, a murit în februarie, în timp ce aştepta procesul pentru presupusa agresiune, pe care ea a negat-o.

Moartea ei a stârnit multe controverse, iar oamenii au făcut dezbateri cu privire la standardele presei, abuzurile din social media, precum şi siguranţa vedetelor din Marea Britanie.

Procurorul Mary Hassell, care a anchetat moartea vedetei, a declarat joi că modul în care cazul „a fost prezentat în presa naţională” a fost „incredibil de dificil de gestionat” pentru celebra prezentatoare, care se temea că îşi va pierde cariera.

„Deşi starea ei mentală fluctuantă a stat la baza morţii sale,  consider că motivul pentru care şi-a luat viaţa a fost că ştia cu siguranţă că va fi urmărită penal şi că va fi nevoită să înfrunte mass-media, presa, publicitatea şi totul s-ar fi năruit în jurul ei”, a declarat Hassell.

Mama prezentatoarei, Chris Flack, susţine, la rândul ei, această ipoteză

Potrivit unor informații din anchetă, regretata prezentatoare TV a descoperit că procurorii vor merge mai departe cu acţiunea împotriva sa cu o zi înainte de a-şi pune capăt zilelor. Apropiaţii vedetei susţin că ea se aştepta ca procurorii să renunţe la caz, însă autoritățile au decis că circumstanţele în care s-a produs incidentul de violenţă domestică au fost grave.

Caroline Flack a pledat nevinovată în ceea ce priveşte agresarea iubitului ei de 27 de ani, Burton, care ar fi înşelat-o. Ea a fost eliberată pe cauţiune şi aştepta următorul proces programat în martie.

Publicat: 08 aug. 2020, 09:56 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă