(P) Legături între astrologie și carieră – poate influența zodia alegerea profesiei?

Publicat: 29 mai 2024, 15:24 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
(P) Legături între astrologie și carieră - poate influența zodia alegerea profesiei?

Interesul pentru zodiac și horoscop în spațiul public este foarte mare, aceste informații fiind asociate însă mai mult zonei de divertisment decât celei de informare. Totuși, există legături între zodii și diverse elemente din viața oamenilor, inclusiv în materie de alegeri personale, susțin specialiștii în astrologie. Se conturează astfel chiar sugestii de cariere legate de fiecare zodie și idei despre folosirea punctelor forte zodiacale în plan profesional.

În astrologie, nu se poate vorbi despre date certe științifice, ci mai degrabă de observații pe care oamenii le-au consemnat de-a lungul timpului prin asocierea zodiilor cu anumite caracteristici și atitudini ale persoanelor. Dacă și cum influențează semnul zodiacal alegerea tipului de muncă reprezintă așadar un subiect care poate fi studiat eventual chiar pentru a observa cât de mult se poate aplica pe plan personal. Fiecare individ este diferit, dar zodiile par în multe momente să prezinte elemente de tip numitor comun.

Iată care ar fi legăturile dintre astrologie și carieră pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Persoane energice, berbecii au stofă de lider, dorind să se remarce în mod special. Pot alegere antreprenoriatul sau managementul și, de asemenea, pot face o carieră în vânzări, folosind abilitățile cu care sunt înzestrați.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Persoane răbdătoare, etice, dar practice, taurii sunt angajați loiali. Se potrivesc în zona de finanțe – bănci, dar și în domenii ceva mai artistice – design, arhitectură, chiar modă sau gastronomie.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Persoane sociale, gemenii pot avea succes în jurnalism, marketing, relații publice sau educație. Se descurcă de obicei foarte bine și în zona de consultanță.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pentru că sunt caracterizați prin grijă și empatie, racii pot avea cariere excelente în medicină, asistență socială, educație și psihologie. Ar putea de asemenea activa în imobiliare sau design interior.

Leu (23 iulie – 22 august)

Despre lei se spune că doresc mereu să fie în centrul atenției, așa că se pot descurca foarte bine ca actori, organizatori de evenimente, specialiști în marketing, PR, management. În plus, acceptă cu plăcere orice poziție de conducere.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru că sunt persoane atente la detalii și foarte răbdătoare, fecioarelor pare că li se potrivesc profesii în medicină, farmacie, contabilitate, cercetare și știință.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Echilibrate și cu simț estetic bine dezvoltat, persoanele născute în zodia Balanță se pot simți împlinite profesional în domenii precum diplomație, drept, consiliere, design sau artă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Intuitivi și puternic determinați să analizeze bine orice aspect, scorpionii pot alege cariere în medicină, finanțe, resurse umane, psihologie sau chiar consiliere – terapie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Turism, educație, sport, literatură sau jurnalism – iată câteva domenii potrivite aparent pentru săgetători. Aceștia se remarcă prin plăcerea de a explora și de a se aventura cât mai mult.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cu ambiție și etică de admirat, capricornii sunt adesea lideri de succes. Pot alege și domenii precum finanțe, educație, management, inginerie, politică, avocatură.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Inovatori și cu capacitatea de a avea mereu o viziune de ansamblu, vărsătorii pot alege profesii în zonele de științe sociale, arte sau tehnologie.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Creativi și empatici, peștii se simt în largul lor în artă, muzică, cinematografie, dar și în psihologie sau medicină.

Dincolo de rubricile de horoscop din presa online și offline, astrologia este prezentă activ și pe o altă nișă de divertisment – cea a jocurilor video. Există o mulțime de jocuri simple de mobil, dar și jocuri complexe care fac referi la acest domeniu. Pe internet pot fi accesate, de exemplu, jocul de strategie Zodiac Legion de la Studio Draconis, Zodiac Runner! de la Ruby Games sau This is the Zodiac Speaking de la Punch Punk Games.

În cazinouri online există, de asemenea, sloturi legate de acest subiect, precum Zodiac Wheel de la EGT Digital sau Zodiac de la Gamevy. Ambele jocuri sunt disponibile în colecția cazino NetBet (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil), prima platformă online de acest gen licențiată în România. Cele două sloturi video pot fi jucate atât cu mize reale, cât și cu mize demo.

Sursa foto canva.com

Publicat: 29 mai 2024, 15:24 Autor: Loredana Dumitrașcu Horoscop
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×