O celebră prezentatoare TV a apelat la terapie pentru a trece peste divorț: „M-a ajutat foarte mult”

Publicat: 11 Feb. 2020, 13:25 Vedete

Dana Războiu a trecut cu greu peste cel de-al doilea divorț, însă a reuşit să depăşească într-un final momentele dificile cu ajutorul psihologilor. Fosta prezentatoare TV a luat decizia să divorţeze de fostul partener după 11 ani de căsnicie.

Fosta prezentatoare a știrilor TVR a divorţat în primăvara anului trecut. Aceasta mărturisea la vremea respectivă că i-a luat cinci ani să-și facă curaj, dar în cele din urmă a făcut acest pas chiar dacă nu a fost o perioadă ușoară.

A trecut peste divorţ cu ajutorul terapiei

Vedeta a trecut peste cel de-al doilea divorț cu ajutorul terapiei și recunoaște că a ajutat-o foarte mult să stea de vorbă cu psihologul.

„Eu sunt foarte bine cu mine, într-adevăr, dar e loc de mai bine, întotdeauna e loc de mai bine. Da, am făcut terapie, și m-a ajutat foarte mult terapeutul. Nu știu ce m-aș fi făcut fără terapeutul meu”, a povestit fosta știristă pentru libertatea.ro.

Nu regretă faptul că a divorţat

Fosta știristă se declară o femeie fericită și împlinită care reușește să treacă peste toate greutățile cu zâmbetul pe buze. Dana Războiu își dedică tot timpul creșterii și educării celor doi băieți, mai ales că acum numai pe ei îi are.

„Sunt o mamă singură foarte fericită și muncesc foarte mult, e adevărat. Acum sunt și mamă, și tată, e un pic mai greu, mai greu în sensul că e mai mult de muncă.

Trebuie să asigur și suportul financiar, să mă ocup și de copii, de tot ce înseamnă ei: de la dentist, meditații, tuns, doctor, vacanțe, tabere, tot și în același timp trebuie să mă ocup și de asociația «Nație prin educație», am acum competiția de Robotică, regionalele”, a adăugat vedeta.

Publicat: 11 Feb. 2020, 13:25 Vedete
Pe aceeași temă