O celebră cântăreaţă, jefuită la evenimentul la care cânta! La cât se ridică paguba

Publicat: 16 sept. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O celebră cântăreaţă din România a trecut prin clipe de coşmar. Vedeta a fost invitată să cânte la un eveniment, iar la plecare a sesizat că a fost jefuită. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit că printre lucrurile furate. Hoţii i-au luat și ținute ale unor designeri vestimentari.

Bianca Rus este o artistă apreciată de public. De-a lungul timpului, vedeta a reuşit să îşi formeze o comunitate impresionantă de fani care îi sunt alături la orice pas. Artista a impresionat o ţară întreagă după ce a slăbit mai bine de 70 de kilograme. Deşi a ajuns la să aibă un corp de invidiat aşa cum şi-a dorit mereu. Blondina s-a confruntat și o serie de probleme de sănătate. După operaţia de micşorare a stomacului a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor.

Bianca Rus înainte de operaţiile estetice

Cântăreaţa Bianca Rus, jefuită la un eveniment

Cântăreaţa a fost invitată la un eveniment, iar totul a decurs foarte bine până în momentul în care a vrut să se pregătească să intre în scenă. A mers la maşină pentru a-şi lua din portbagaj rochiile cu care urma să se îmbrace, iar atunci a constatat că acestea lipseau. Trolerul vedetei, rochiile şi restul lucrurilor lipseau.

„Am fost invitată să cânt la o nuntă în Satu Mare. Și, când a venit momentul să merg să mă schimb. Să îmi iau hainele de scenă, să fac programul, show-ul pentru care am fost plătită. Mi-am găsit mașina cu portbagajul deschis. În portbagaj aveam un troler cu hainele de scena, haine luate de la designeri, carora trebuia să le fac reclamă.

Sper ca aceștia să nu se supere pe mine, nu este vina mea, nu am lăsat eu deschis, este posibil să se fi întâmplat ceva cu cheia, bine că nu mi-a furat mașina cu totul, atunci era paguba cea mai mare. Îmi pare nespus de rau, oamenii au muncit pentru acele tinute, iar eu, oarecum nu am avut grijă de ele, mă simt aiurea.

Mi-a dispărut si trolerul care era foarte scump, abia îl achizionasem, era de la un brand de lux, mi l-am dorit foarte mult. Paguba este destul de mare, trolerul era în jur de 1000 euro, iar fiecare tinută valora minim 400 euro. Cred că mi-am făcut-o și cu mâna mea, m-am lăudat, purtam o rochie cu nasturi din aur și am simțit nevoia să spun asta, poate am atras atenția”, a declarat Bianca Rus pentru Spynews.ro.

Foto: Facebook

Publicat: 16 sept. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă