O celebră asistentă TV din România s-a căsătorit în secret! ”Inițial am crezut că este o glumă”

Publicat: 07 nov. 2019, 12:59 Autor: Maria Apostol News 2
O celebră asistentă TV din România s-a căsătorit în secret! ”Inițial am crezut că este o glumă”

După ce a renunțat la televiziune și a plecat în Dubai, alături de bărbatul visurilor ei, fosta asistentă a lui Mihai Morar a anunțat că s-a căsătorit în secret!

Rodica Miron, fosta asistentă TV a lui Mihai Morar, a renunțat la tot, în 2014, și a plecat în Dubai, acolo und ea început o viață nouă alături de iubitul ei de la acea vreme.

Cum relația lor a decurs cum nu se poate mai bine, cei doi au făcut, se pare, următorul pas. S-au căsătorit în mare secret.

Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Inițial am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma, a declarat Rodica Miron la Răi da` buni, pentru Mihai Morar, practic fostul ei șef.

Până acum, Rodica Miron a ținut ascuns faptul că s-a căsătorit, iar cererea în căsătorie a fost una neașteptată. Fosta asistentă TV a povestit cum a primit inelul de la iubitul ei. Ceremonia nu a avut loc, dar Rodica Miron și iubitul ei au fost și au spus DA în fața ofițerului Stării Civile.

Publicat: 07 nov. 2019, 12:59 Autor: Maria Apostol News 2
Tags:
Pe aceeași temă