O cântăreață de muzică populară a fost readusă la viață! Pentru câteva secunde a murit

Publicat: 12 feb. 2024, 11:46 Autor: Soare Raisa Vedete

O cântăreață de muzică populară a fost readusă la viață! Cum a fost readusă la viață artista Laura Haidău? Una dintre cele mai îndrăgite artiste din Bucovina a văzut moartea cu ochii în timpul unei operații de apendicită. Gestul fiului ei a salvat-o! 

Celebra cântăreață de muzică populară Laura Haidău a povestit despre o experiență marcantă pe care a trăit-o. Artista a dezvăluit că în urma unei operații banale de apendicită a fost la un pas de moarte. Un gest făcut, însă, de fiul ei, spune că a salvat-o!

Cum a fost readusă la viață artista Laura Haidău

Copilul meu m-a adus la viață. O operație de apendicită m-a făcut să cred în miracole și în Dumnezeu mai cu putere. De atunci toate s-au schimbat în viața mea. Mi-am dat seama că fiecare are un rost pe pământ. De la o anestezie totală nu m-am mai trezit, am făcut-o, pentru că mi-e frică de ace.

Auzeam în jurul meu că spun că nu mai trezesc, am simțit pe fața mea câteva palme, auzeam tot, ei strigau, dar nu îmi reveneam. Nu știu cât a durat. Vedeau că mă duc ca pe un tobogan și încercam să trag aer și nu puteam, este inexplicabil. Atunci m-am trezit pe un câmp plin cu verdeață, nu puteam să respir și atunci l-am auzit pe băiatul meu strigând ”mama” și cred că asta m-a adus la viață. Există miracole, au confirmat și medicii!”, a spus Laura Haidău într-un interviu oferit pentru Antena Stars.

Laura Haidău a adoptat un băiat

Dramatică experiență este cu atât mai răvășitoare, cu cât am aflat că artista și-a adoptat băiatul pe când acesta era doar un bebeluș. A ținut să precizeze că după cele întâmplate și-a dat seama că și întâlnirea cu fiul ei a fost după voia lui Dumnezeu, așa cum și întoarcerea sa la viața a fost realizată printr-un miracol, atunci când i-a auzit vocea.

Pe copilul meu l-am întâlnit când el avea un an și opt luni. Este toată bucuria noastră, nimic nu este întâmplător. Întotdeaua am zis că asta a fost voia lui Dumnezeu”, a mai adăugat interpreta de muzică populară.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 12 feb. 2024, 11:46 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă