Artista de muzică populară Ionela Guzic a fost cerută în căsătorie, dar a rămas singură, după 4 luni de logodnă: ”Sufletul meu este cioburi”

Publicat: 30 Apr. 2021, 09:11 Vedete

Artista de muzică populară Ionela Guzic a rămas singură, la patru luni după ce a fost cerută în căsătorie de cel care ar fi trebuit să îi fie alături pentru totdeauna. Cântăreața mărturisește că are sufletul făcut ”cioburi”, după ce bărbatul pe care îl iubește a părăsit-o.

Cel care ar fi trebuit să îi fie alături mult timp de acum înainte a părăsit-o și a lăsat-o cu inima sfâșiată. Cântăreața de muzică populară Ionela Guzic a anunțat în emisiunea lui Cătălin Măruță că ea și partenerul de viață nu mai sunt împreună. Inițial, bărbatul a cerut-o în căsătorie, dar la patru luni de logodnă, s-au separat. Totuși, artista încă speră la o împăcare!

Artista de muzică populară Ionela Guzic a fost cerută în căsătorie, dar a rămas singură, după 4 luni de logodnă

Are vârsta de 31 de ani și și-a dorit foarte mult să își formeze o familie cu bărbatul pe care îl iubește, dar ”astrele nu s-au așezat” pentru cei doi. Partenerul ei, alături de care era de șase ani, a decis să se separe de Ionela Guzic, arată Cancan.

”Când s-a văzut în fața faptului împlinit a zis că nu mai vrea (n.red. să se căsătorească cu ea). Am fost șase ani împreună. Probabil nu-și vedea viața alături de mine, dar cu toate acestea, știu sigur că nu are pe altcineva. Eu încă îl mai aștept. Nu sunt pregătită să cunosc pe altcineva. Sufletul meu este cioburi”, a spus tânăra artistă, în direct, ”La Măruță”.

”Mi-am dat seama că nu mai merge relația dintre voi. Știi după ce? După decolteu! Bogdane, e treaba ta! Uite, înainte venea înfofolită la emisiune, acum ai decolteu”, a spus Cătălin Măruță în speranța că Ionela Guzic își va reveni din plâns.

”Sunt veselă și acum. Sigur Bogdan se uită la emisiune”, a mărturisit Ionela.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 30 Apr. 2021, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă