O actriță celebră a dispărut fără urmă. Copilul ei de numai patru ani a fost găsit singur!

Publicat: 09 iul. 2020, 11:58 Autor: Elena News
O actriță celebră a dispărut fără urmă. Copilul ei de numai patru ani a fost găsit singur!

Actriţa şi cântăreaţa Naya Rivera, cunoscută din serialul „Glee”, a fost dată dispărută după ce fiul ei în vârstă de 4 ani a fost găsit singur într-o barcă pe lacul Piru din California, potrivit presei americane, relatează News.ro.

Rivera, în vârstă de 33 de ani, a închiriat miercuri după-amiază o barcă pentru a face o plimbare pe lacul Piru, aflat la nord-vest de Los Angeles, au precizat autorităţile.

Copilul, care nu a fost rănit, le-a spus poliţiştilor că a înotat împreună cu mama lui, însă ea nu a revenit la barcă. Operaţiunea de căutare este în desfăşurare. Sunt folosite elicoptere, drone şi o echipă de scafandri.

Imagini cu operaţiunea căutare puteţi vedea AICI! 

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee”, pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”.

 

 

Publicat: 09 iul. 2020, 11:58 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă