Numărul victimelor incendiilor din Grecia a ajuns la 88

Publicat: 28 iul. 2018, 13:19 Autor: Echipa Ciao.ro Life

La cinci zile de la declanşarea incendiilor, nu este clar numărul celor daţi dispăruţi.

Numărul victimelor incendiilor din Grecia a ajuns la 88. O femeie de 42 de ani care se afla la terapie intensivă după ce a suferit arsuri majore în timpul incendiilor de vegetaţie din Grecia a murit sâmbătă dimineaţa, numărul deceselor cauzate de incendii ajungând astfel la 88, scrie ekathimerini.com.

Vineri seara, autorităţile au identificat, de asemenea, corpurile unor gemene în vârstă de nouă ani şi ale bunicilor lor. Corpurile lor se află printre cele recuperate de autorităţi joi, ele fiind găsite pe o stâncă.

Informaţia a fost difuzată la postul de televiziunea SKAI de către detectivul particular angajat de familie pentru a găsi copiii.

În total, 46 de adulţi, victime ale incendiilor, sunt trataţi în spitalele din Atena, iar nouă dintre ei se află la terapie intensivă. Doi copii rămân în spital, dar autorităţile au comunicat că rănile lor nu le pun în pericol viaţa.

Numărul victimelor incendiilor din Grecia a ajuns la 88

Numărul victimelor incendiilor din Grecia a ajuns la 88Laboratorul Medico-Legal şi de Toxicologie din Atena a comunicat că a efectuat autopsia pentru 86 de cadavre, dintre care doar 25 au fost identificate.

Conform unor surse Kathimerini, în primele 48 de ore de la incendii, autorităţile au redactat mai multe liste cu persoanele dispărute, ceea ce înseamnă că aceiaşi oameni ar putea apărea de două sau mai multe ori.

Numărul victimelor incendiilor din Grecia a ajuns la 88Sâmbătă, Dimitra Lambarou, adjunctul primarului din Marathonas, care administrează oraşul de coastă Mati, a declarat că îşi dă demisia.

„Cum nimeni nu a făcut-o, o să o fac eu”, a declarat ea.

„Îmi este ruşine pentru persoanele care sunt responsabile”, a adăugat Lambarou, acuzându-l apoi pe primarul din Marathonas, Illas Psinakis, că „nu s-a ridicat la nivelul momentului”.

Publicat: 28 iul. 2018, 13:19 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×