Nu există sâni mai jucăuși…Topul ”butonașilor” scăpați de sub control! Pe ce loc se află Cosmina Păsărin, Ramona Gabor și Anamaria Prodan

Publicat: 26 apr. 2020, 22:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Fie că este vorba despre sâni naturali sau ”ajustați” corespunzător în clinicile de specialitate, vedetele noastre au cu ce se lăuda! CIAO.RO vă prezintă imagini de neuitat cu cei mai jucăuși ”butonași” din showbiz… care nu suporta sutienele! 

Cu sau fără voia lor, multe dintre cele mai sexy vedete de la noi au ajuns în raza aparatului de fotografiat în ipostaze pe care cu greu le mai poți uita.

Să le numim… întâmplări erotice, pentru că subiectul pozelor îl reprezintă ”butonașii” obraznici care au fost surprinși fie prin haine vaporoase, fie în toată splendoarea lor, atunci când hainele le-au jucat feste.

N-au scăpat de obiectivul paparazzilor vedete precum Gina Pistol, Anda Adam, Cosmina Păsărin sau Anamaria Prodan, care au atras toate privirile atunci când s-au decis să iasă din casă fără sutien. Sânii lor jucăuși au încercat să vadă ”lumina zilei”, însă primul lucru pe care l-au văzut a fost blitzul aparatului de fotografiat.

Campioana acestui top extrem de incitant este Monica Gabor, cea care a oferit o imagine de neuitat la finalul unui eveniment, atunci când rochia pe care o purta a lăsat să i se vadă unul dintre sâni în toată splendoarea lui.

Publicat: 26 apr. 2020, 22:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă