„Noul Nostradamus”, previziuni sumbre pentru anul 2024: „Ce-i mai rău abia acum începe”

Publicat: 28 iun. 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu News
Noul Nostradamus, previziuni sumbre pentru anul 2024: Ce-i mai rău abia acum începe

Athos Salomé, supranumit „Noul Nostradamus”, a dezvăluit, recent, în cadrul unui interviu, ce evenimente majore ar putea să aibă loc în anul 2024. Profeția șocantă a clarvăzătorului a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales după ultimele evenimente care au avut loc în lume!

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, originar din Brazilia, susține că Dumnezeu i-a dat puterea de a vedea în viitor, iar profeţiile lui au fost testate ştiinţific. Brazilianul a devenit cunoscut după ce a prezis pandemia de COVID-19, moartea Reginei Elisabeta a II-a și chiar faptul că Elon Musk a cumpărat Twitter.

Acum, cea mai recentă şi şocantă profeţie a sa spune că va izbucni al Treilea Război Mondial.

„Noul Nostradamus”, previziuni sumbre pentru anul 2024

Într-un interviu pentru Daily Mail, Athos Salomé a avertizat că toate aceste conflicte existente în regiuni ca Marea Chinei de Sud sau la granițele Rusiei sunt semnale care anunță o confruntare la scară mult mai mare.

”Ne apropriem de o eră în care tehnologia are un rol important în conflicte. AI este integrat în sistemul armat, servind atât în scopuri de apărare cât și în atac. Ce-i mai rău abia acum începe, pentru că marii lideri folosesc aceste practici pentru a alege momentul perfect pentru atacurile lor și alte evenimente majore”, a dezvăluit Athos Salomé .

Cine este, de fapt, Athos Salomé

Athos Salomé este născut în Brazilia și origini rome. Bărbatul locuiește în orașul Divinópolis și este supranumit „Nostradamus al zilelor noastre”. Acesta susține că și-a descoperit talentul de a vedea ce se va întâmpla în viitor, încă din copilărie.

”La 12 ani mi-am dat seama că sunt diferit de ceilalți oameni, cu mai multă înclinație spre a simți, a auzi și a vorbi despre evenimente asupra cărora nu aveam niciun control. Uneori m-am îndoit de mine, pentru că spuneam lucruri improbabile, dar care s-au adeverit la scurt timp”, a mărturisit acesta.

Athos este convins că ”darul său vine de la Dumnezeu, dar și că moștenirea lui țigănească a avut un rol””Cred că am fost ales să ajut oamenii acestei lumi. Am un dar profetic, știu să înțeleg oamenii și ce caută ei”, a mai spus el.

 

Sursă foto: colaj CIAO

Publicat: 28 iun. 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×