EXCLUSIV: Noua Britney Spears vine din România și noi am descoperit cine este!

Publicat: 02 Feb. 2021, 18:25 News

Colorată, plină de viață, efervescentă, dinamică, extrem de crudă și incredibil de talentată. Așa este puștoica de 14 ani, Ana Beregoi, cea despre care toată lumea spune că este Noua Britney Spears.

„Ana Beregoi are 14 ani și multă treabă. Așa îmi place mie să caracterizez artistul Mixton Music. Are lipici la public și o manieră foarte interesantă de a interacționa cu el. Este jucăușă atunci când vorbim despre actul artistic final, însă extrem de serioasă și riguroasă atunci când vine vorba despre procesul de producție a lui. Produsul Ana Beregoi se „laudă” deja cu 500 k de fani pe Youtube și cu aproape 500 k de followeri pe Instagram, cifre importante pentru un artist la început”, declară Alina Todască, managerul vloggerului și co-owner Mixton Music.


„Noua Britney Spears” vine din România și noi am descoperit cine este!

Pe 31 ianuarie, Ana Beregoi a lansat o piesă care promite să fie un succes, dacă este să ne raportăm la cifrele prezentate de Youtube. „Party” are, la 24 de ore de la lansare, peste 200 k de vizualizări. „Unicornii mey 🦄 am lansat o nouă piesăăăă 🦄Party🦄 intrați acum pe canalul Mixton Music sa o ascultați și voooi, dați share să o asculte și prietenii voștri, și scrieți muuuulte comentarii💞Vă iubeeeeesc👑🌈💞”, le spune artista prietenilor de pe Instagram, cu o zi înainte de mare lansare.

„Ana a avut o prestație remarcabilă și în alte producții marca Mixton. Vorbim aici despre filmul, dar și serialul „Lara”, un succes de casă atât în cinematografe, cât și pe Netflix. Eram siguri că o să fie la fel și acum. Avem încredere că această Nouă Britney Spears va „rupe” topurile! În plus, ne bucurăm să spunem că „Noua Britney Spears” vine din România”, declară, la final, Cătălin Dascălu, producător și owner Mixton Music.

Publicat: 02 Feb. 2021, 18:25 News
Pe aceeași temă