Noi detalii din ultimele zile ale regretatei Cristina Țopescu. Ce s-a întâmplat cu jurnalista

Publicat: 19 Jan. 2020, 12:53 News
Noi detalii din ultimele zile ale regretatei Cristina Țopescu. Ce s-a întâmplat cu jurnalista

După ce a trecut șocul veștii dipariției jurnalistei Cristina Țopescu, apar noi detalii cu privire la ultimele zile din viaţa regretatei fiice ale lui Cristian Ţopescu. 

Potrivit autorităţilor, Cristina Țopescu ar fi murit în noaptea de 28 spre 29 decembrie, iar cu doar câteva zile înainte de a-și găsi sfârșitul singură, în casa în care locuia, jurnalista s-a revăzut cu mama unei bune prietene de-ale ei, decedată la numai 49 de ani. Se pare că jurnalista Cristina Țopescu a suferit extrem de mult atunci când prietena ei a murit, după o lungă suferință și luptă cu cancerul mamar.

Tragedia unei prietene apropiate a Cristinei Ţopescu

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, persoana cu care s-a văzut cu doar câteva zile înainte să moară este nimeni alta decât mama regretatei jurnaliste Simona Catrina, cu care aceasta s-a înțeles extrem de bine. Simona Catrina a murit la numai 49 de ani, după ce s-a luptat mai mult timp cu cancerul mamar. Întâlnirea celor două a avut loc pe holurile postului de televiziune Canal 33, acolo unde aceasta modera o emisiune. După numai câteva zile, Dara Codescu, femeia cu care s-a întâlnit Cristina Țopescu, a aflat că aceasta s-a stins din viață.

”Ce coincidență nebună! În 17 decembrie, când Cristina a făcut ultima emisiune la Canal 33, cea cu doamna profesoară Mihaela Miroiu și cu Vlad Voiculescu, eu avusesem înainte emisiune cu Dara Codescu, mama Simonei Catrina. Ele două s-au întâlnit atunci, se mai cunoșteau din presă, scriseseră una despre alta, mai vorbiseră, dar s-au reîntâlnit, au vorbit despre cartea pe care noi am scris-o despre Simona Catrina. Și Cristina a zis: ”vai, dar ce păcat, ce pierdere, cât de tânără era Simona Catrina…” Deci a fost un moment în care, cumva am vorbit despre moarte și pe urmă… nu pot… să leg lucrurile astea”, a declarat Alice Năstase-Buciuta, despre întâlnirea dintre Cristina Țopescu și Dara Codescu, de la Canal 33.

Cristina Țopescu, s-a retras din televiziune în aprilie 2013

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”.  

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Publicat: 19 Jan. 2020, 12:53 News
Pe aceeași temă