Niculina Stoican a suferit crunt când soțul i-a fost arestat. Acum și-a găsit o bucurie enormă!

Publicat: 18 Oct. 2021, 13:42 Vedete

Niculina Stoican a suferit crunt când soțul i-a fost arestat și chiar s-a luptat cu depresia. Între timp el a fost eliberat, iar artista a primit o ofertă care i-a umplut inima de bucurie. 

Una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, Niculina Stoican apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor ei. Mulți au uitat probabil prin ce calvar a trecut cântăreața, după ce soțul ei a fost trimis după gratii, unde a stat timp de trei ani.

Acela a fost momentul când artista a trecut prin momente foarte dificile. A avut stări depresive și au fost clipe când abia mai putea să îndure singurătatea.

Soțul artistei a fost arestat

Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”.

Viața i-a mai pregătit o surpriză artistei, însă de data asta una frumoasă. Ea a fost numită recent manager al Ansamblului Folcloric Maria Tănase. Iar asta i-a adus din nou un mare zâmbet pe buze și determinare.

Fiul Niculinei Stoican este un ”guru” financiar

Fiul artistei a este absolvent al liceului la „Dean Close School”, din orasul englez Cheltenham. Ulterior a studiat managementul afacerilor la „Webster University” din Viena.

Băiatul meu s-a întors în țară după terminarea studiilor și a început cu voluntariat și pas cu pas pe propriile lui puteri, acum este consilier de investiții în piața financiară. Se poate și în România. Vă doresc numai bine„, i-a explicat Niculina Stoican unei admiratoare.

 

Publicat: 18 Oct. 2021, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă