Nicoleta Cengher, cântăreța care a ars de vie într-un club din Constanța, ar fi împlinit 30 de ani: „În fața chipului tău blând, înghețat, îți serbăm ziua ta de naștere”

Publicat: 16 Jan. 2022, 20:16 Vedete

Nicoleta Cengher, cântăreța care a ars de vie într-un club din Constanța, ar fi împlinit 30 de ani pe 7 ianuarie 2022! Mama fetei, Mariana Sarkany i-a umplut mormântul de flori.

Nicoleta Cengher ar fi împlinit 30 de ani

Femeia este devastata de durere și, iată, la mai bine de 7 ani de la tragicul eveniment, nu se poate împăca cu ideea fiica ei s-a stins…

Tânăra este înmormântată într-un cimitir din Constanța. Locul ei de veci este unul dintre cele mai spectaculoase și asta datorită familiei. Mama regretatei artistei merge o dată la câteva zile cu flori și lumânări la locul de veci al Nicoletei Cengher.

Pe 7 ianuarie, Mariana Sarkany a petrecut mai bine de o oră la mormântul fetei. Printre lacrimi, femeia i-a așezat, lângă bradul împodobit, un coș imens cu flori printre care a pus o poză cu fiica ei, dar și lumânări cu cifrele 3 și 0.

Mama Nicoletei Cengher: „Este a 8 a aniversare…atât de imposibil de acceptat”

Devastată de durere, mama fetei a reușit doar ne spună câteva cuvinte.

„30 de ani… Este a 8 a aniversare a zilei tale de naștere… fără tine Nico… doar cu amintiri și poze… Acolo, la locul tău de veci, în fața chipului tău blând, înghețat, îți serbăm ziua ta de naștere…. Atât de cumplit, atât de mult amar, atât de imposibil de acceptat….?????”, este mesajul transmis de mama fetei.

Nicoleta Cengher s-a stins în 2014

În noaptea de 5 aprilie 2014, pompierii din Constanța au intervenit de urgență la un restaurant de pe Bulevardul Tomis, acolo unde a izbucnit un incendiu. În seara respectivă, trei tinere și-au găsit sfârșitul. Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu și Mihaela Tucă au ars de vii în camera – care ținea loc de vestiar – aflată deasupra localului.

 

Publicat: 16 Jan. 2022, 20:16 Vedete
Pe aceeași temă