Nicole Cherry e o prietena exemplara: “Cand e ziua unui apropiat, imi fac un plan bine structurat in ceea ce priveste alegerea cadoului”

Publicat: 09 oct. 2016, 16:37 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Nicole Cherry e o prietena exemplara: “Cand e ziua unui apropiat, imi fac un plan bine structurat in ceea ce priveste alegerea cadoului”

Nicole Cherry (17 ani) duce in mana un tort, indreptandu-se catre un grup de prietene care o asteptau cu niste baloane in maini, baloane de forma unor litere. Cel mai probabil, literele acelea aurii gonflabile compuneau numele prietenei careia Nicole si celelalte fete se pregateau sa ii faca o surpriza cu ocazia zilei ei de nastere. De altfel, Nicole ne-a lamurit intru totul despre ce era vorba:

„Era majoratul unei prietene si i-am facut o surpriza. Cel mai mult imi place sa fac cadouri, mai mult decat sa primesc. Atunci cand este ziua unui apropiat, imi fac un plan bine structurat in ceea ce priveste alegerea cadoului. Nu imi place sa fac cadouri obisnuite. Caut cele mai neobisnuite cadouri, dar cu o semnificatie puternica si imi place sa fie personalizate. Eu ma multumesc cu cadouri simple, dar personalizate“.

Ceea ce se intampla in aceste poze este, pur si simplu, un gest de prietenie si, poate, chiar de dragoste. Prietenia, de altfel, nici nu e posibila in absenta iubirii, si nu e vorba despre iubire carnala, ci despre ceva mult mai profund. Nicole este o foarte buna prietena, si nu la modul declarativ. Declaratiile sunt simplu de facut, insa gesturile de prietenie necesita un anumit efort, efort pe care nici nu il simti ca atare atunci cand e facut cu bucurie.

Nicole si prietenele ei se bucura, fara doar si poate, ca ii pot face o surpriza prietenei care isi serba majoratul. Cantareata tine mult la prietenii si prietenele ei, cu care se intalneste frecvent, merg impreuna la cafenele, se distreaza, rad, fac poze, parca ce altceva poti face la 17-18 ani!?

Publicat: 09 oct. 2016, 16:37 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă