Nicole Cherry, aniversare surpriză pentru fetița ei! Micuța Anastasia a împlinit 2 ani: „La mulți ani, minunea mea mică!”

Publicat: 05 dec. 2023, 13:11 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Nicole Cherry, aniversare surpriză pentru fetița ei! Micuța Anastasia a împlinit 2 ani: „La mulți ani, minunea mea mică!”

Nicole Cherry, pe numele ei real, Nicoleta Janina Ghinea, a cunoscut faima pe când era doar o copilă și urca încă de atunci în topurile muzicale. Astăzi, artista are aproape 25 de ani și este nu doar o artistă, ci și o mamă împlinită.

Nicole Cherry este mamă de fetiță, iar la sfârșitul lunii noiembrie s-au împlinit 2 ani de când minunea a venit în viața ei. Tânăra mămică i-a pregătit o surpriză încă de la primele ore ale dimineții sărbătoritei din familie.

A umplut casa cu baloane, a așezat cadourile toate la un loc și a întâmpinat-o cu un tort colorat pe micuța Anastasia.

Întregul moment a fost filmat de Nicole și împărtășit pe rețelele sociale cu fanii ei.

Nicole Cherry, aniversare surpriză pentru fetița ei!

„La mulți ani, minunea mea mică!
Ești cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai isteață, esti A MEA!
Te iubesc❤️”, a transmis Nicole Cherry în dreptul clipului.

În urmă cu doi ani, Nicole Cherry devenea mamă pentru prima dată și își forma oficial o familie cu Florin, alesul inimii ei. Odată cu venirea pe lume a Anastasiei, artista declara că a învățat ce înseamnă iubirea absolută.

Nicole Cherry, aniversare surpriză pentru fetița ei! Micuța Anastasia a împlinit 2 ani:

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, scria Nicole Cherry pe Instagram, în urmă cu doi ani.

Nicole Cherry a fost criticată că a făcut copil mult prea devreme

Nicole Cherry, aniversare surpriză pentru fetița ei! Micuța Anastasia a împlinit 2 ani:

Nicole s-a transformat sub ochii publicului de la o fetiță, la o adolescentă, iar ulterior, din tânără femeie în mamă.
Vestea că a rămas însărcinată la vârsta de 22 ani i-a luat la acea vreme pe mulți prin surprindere. Mulți au fost de părere că artista s-ar fi grăbit cu acest pas important din viața ei.

„Am primit hate în social media, întrucât oamenii au considerat că eu sunt un copil la 23 de ani și n-am voie să fiu mamă la această vârstă. Sunt femeie, nu sunt copil cu copil, iar 2022 m-a maturizat enorm. A fost un an în care nu am mai avut voie să fiu copil. Eu cred că o mamă, abia după ce dă naștere și trăiește câteva experiențe cu copilul ei, abia atunci dobândește câteva frici. Eu înainte nu gândeam atâtea lucruri”, a povestit Nicole Cherry în podcastul lui Mihai Morar.

Comentariile oamenilor au afectat-o o perioadă pe artistă, însă a învățat în timp cum să gestioneze situația.

„M-au deranjat la început, pentru că, la fel ca orice mamă, îți dorești să faci ce e mai bine pentru copilul tău, iar când primești reacții care nu își au rostul și când oamenii nu știu exact situația și se trezesc vorbind, deranjează. În timp, am învățat ce să spun și ce să arăt, încât să nu mă mai deranjeze și să nu mai primesc atât de multe sfaturi fără să se știe exact ce se întâmplă cu adevărat la noi în casă, și cred că e mult mai bine așa”, a mai spus artista.

Publicat: 05 dec. 2023, 13:11 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă