Nicolas Cage, surprins cu noua iubită. Cum arată tânăra cu 30 de ani mai mică decât actorul

Publicat: 10 Mar. 2020, 16:34 General
Nicolas Cage, surprins cu noua iubită. Cum arată tânăra cu 30 de ani mai mică decât actorul

Nicolas Cage, ajuns la ”venerabila” vârstă de 56 de ani s-a afișat cu noua iubită care, la cei 26 de ani, arată ca o fetiță.  Acest lucru s-a întâmplat la doar câteva luni de la divorțul de cea de a patra sa soție, mariaj ce a durat doar patru zile.

Nicolas Cage este de două luni cu Riko Shibata, noua sa parteneră de viață, despre care presa de peste Ocean nu știe mai nimic. Tânăra are 26 de ani, este de origine japoneză, dar născută în SUA. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară pe aeroportul JFK din New York.

Jurnaliștii americani au aflat că cei doi se întorceau de la Atlanta, unde au fost împreună. Vedeta a fost căsătorită de patru ori până acum, iar ultima dată a divorțat în urmă cu câteva luni, după o căsnicie de doar patru zile, cu Erika Koike. Motivul divorțului: a fost beat și nu a știut ce face. Totodată, Cage o acuzase pe Erika Koike că a pus la cale un plan mârșav prin care intenționa să-l stoarcă de bani.

Cine sunt fostele soții ale lui Nicholas Cage

Prima lui soție a lui Cage a fost Patricia Arquette. Mariajul a durat șase ani, din 1995 până în 2001. A doua lui soție a fost Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Cei doi au spus DA în august 2002, dar căsătoria nu a durat decât trei luni. Au depus actele de divorț în noiembrie 2002. Acesta s-a finalizat în 2004.

Cea de-a treia soție a lui Nicholas Cage a fost Alice Kim, o fostă chelneriță cu care s-a căsătorit într-o ceremonie privată la o fermă din Nordul Californiei pe 30 iulie 2004. Ei au împreună un băiat, Kal-El, născut în 3 octombrie 2005. În anul 2016 au divorțat.

Fotografii cu actorul și iubita sa mai tânără puteți vedea AICI!

Publicat: 10 Mar. 2020, 16:34 General
Pe aceeași temă