Nico nu mai tine diete. Care e secretul cantaretei pentru a manca ce vrea, dar fara sa se ingrase!

Publicat: 31 Mar. 2018, 15:19 News 3

Cantareata care a tinut toata viata diete pentru a arata bine a marturisit ca a renuntat la acest obicei.

Nico nu mai tine diete, dar are grija de orele la care mananca. Artista care e casatorita de peste 20 de ani sustine ca dupa ora 19.00 nu mai mananca nimic. In plus, pentru a radia de frumusete si a tine batranetea la distanta, isi face acasa cateva tratamente de infrumusetare.

Mergi la sală? Care este sportul pe care îl practici cel mai des?

Nico: Da. Sunt pasionată de sport şi îmi fac timp pentru mişcare. Îmi place să merg la aerobic, iar acum că vine primăvara abia aştept să ies cu bicicleta în parc.

Cum te descurci în bucătărie, ce îţi iese cel mai bine?

Nico: Îmi place să gătesc şi chiar mă relaxează. Din păcate, nu am prea mult timp de petrecut în bucătărie, dar atunci când o fac preparatele îmi ies delicioase. Cred că sunt specialistă în drob de miel, zacuscă de vinete, supă de găluşti şi, fără modestie, lista ar putea continua.

Nico nu mai tine diete. Care e secretul cantaretei pentru a manca ce vrea, dar fara sa se ingrase!Ai încercat vreodată să devii vegetariană?

Nico: Nu, dar încerc să elimin carnea sau măcar să reduc consumul. Nu prea reuşesc pentru că soţul meu găteşte carne şi nu mă pot abţine. Sunt pofticioasă!

Care este dieta care dă rezultate în cazul tău?

Nico: Cum îţi spuneam sunt pofticioasă şi treaba asta cu dietele nu prea îmi iese. Am tot încercat diete, dar am renunţat la ele de fiecare dată din varii motive. Reuşesc să nu mai mănânc după ora 19.00 şi m-am stabilizat la 65 de kg.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Mar. 2018, 15:19 News 3
Pe aceeași temă