Radea de copiii saraci asa ca mama i-a dat o lectie de viata. Ce a facut femeia fata de copilul ei. Fapta a devenit VIRALA

Publicat: 31 Mar. 2018, 12:06 Parenting

Cea mai grea perioada pentru un parinte este adolescenta copilului sau.

Radea de copiii saraci asa ca mama i-a dat o lectie de viata. Femeia a tinut sa impartaseasca cu alte persoane, in special parinti, gestul ei. Totul din cauza ca fiul ei considera ca e josnic sa se imbrace de la second hand. Asta in conditiile in care situatia financiara a familiei nu este una buna.

De fiecare data cand un copil iesea dintr-un magazin second hand, fiul femeii face comentarii urate. Ii jignea pe cei mult prea saraci care nu aveau bani sa isi ia o haina noua, de la magazin. Satula, mama lui s-a gandit sa ii dea o lectie. Gestul femeii a devenit viral.

Radea de copiii saraci asa ca mama i-a dat o lectie

Radea de copiii saraci asa ca mama i-a dat o lectie„Astăzi, și-a luat haine 20 de dolari de la SH pentru a se îmbrăca la școală cu ele o săptămână întreagă. Tot ce a cumpărat trebuie să poarte. Nu a fost deloc fericit, ba chiar a vărsat câteva lacrimi.

Radea de copiii saraci asa ca mama i-a dat o lectieCred că peste ani își va aminti acest lucru și va râde. Vreau să-i învăț pe copiii mei că banii nu sunt totul și dacă trebuie să-i denigreze pe alți oameni din cauza locului în care aceștia își fac cumpărături, atunci și ei vor cumpăra acolo.”, a spus Cierra, conform mirror.co.uk.

Radea de copiii saraci asa ca mama i-a dat o lectieFemeia sustine ca nu vrea ca fiul ei sa creasca cu un caracter gresit. Trebuie sa inteleaga ca sunt oameni saraci si bogati si, indiferent de situatia lor materiala sau de hainele pe care le poarta, nu trebuie sa rada niciodata de un om. Mai ales de un copil care este sarac!

Publicat: 31 Mar. 2018, 12:06 Parenting
Pe aceeași temă