Nici n-o sa ghicesti ce se ascunde in crengile astea! Un scafandru a filmat totul. Ce se intampla in cateva secunde atunci cand se apropie VIDEO

Publicat: 12 apr. 2018, 18:05 Autor: madalina m. News 3

Scafandrul a surprins cateva imagini incredibile cand s-a apropiat de crengile din fata sa.

Barbatul pe nume Eric Desmot e deja cunoscut ca un „veteran” atunci cand vine vorba de scufundari. Pentru ca isi petrece majoritatea timpului in mediul subacvatic, el apeleaza de cele mai multe ori la camera de filmat.

In urma cu cateva saptamani, scafandrul a reusit sa realizeze un filmulet cat se poate de amuzant si le-a aratat tuturor ce se afla in crengile aflate pe fundul apei. Asta desi initial nici macar el nu si-a dat seama ca are in fata cateva creaturi marine.

Nici n-o sa ghicesti ce se ascunde in crengile astea

Eric Desmot a publicat imaginile pe care le-a surprins in timp ce facea scufundari in Weh Island, din Indonezia, la inceputul lunii martie. Cand a dat de crengile ciudate pe care le-a vazut de la distanta, el a decis sa se apropie mai mult.

Insa, la cateva secunde de cand a mers tot mai aproape de crengile acelea misterioase, barbatul si-a dat seama ca a dat peste ascunzatoarea unui banc de pesti. Mai exact, scafandrul avea in fata zeci de specimene ale pestelui ac.

Aceasta specie de peste poate ajunge si pana la 35 de centimetri in lungime si are corpul foarte ascutit, sub forma de andrea. Capul sau e mic si ingust, iar botul e ascutit si relativ scurt, turtit la varf. Tocmai forma ciudata ii asigura acestui peste sansele de supravietuire in ocean, pentru ca se poate ascunde de pradatori.

La scurt timp de cand incepuse sa filmeze, scafandrul a vazut cum crengile din fata lui se tot feresc, pe masura ce inainta si el. Insa, creaturile marine pe care le avea in fata isi pastrau formatiunea si nu voiau nicio clipa sa se dea de gol.

Cu cat s-a apropiat tot mai tare de crengile din fata lui, Eric Desmot a fost atat amuzat, cat si uimit de faptul ca pestii-ac nu vor sa renunte la pozitia pe care o avusesera atunci cand i-a gasit, ci doar incercau sa se fereasca usor din calea unui eventual pericol.

In plus, si culoarea pe care o au acesti pesti le asigura sansele de supravietuire in fata pradatorilor, pentru ca in mod general se gasesc in nuante de cenusiu sau verzui. Tocmai din acest motiv scafandrul s-a lasat derutat initial de crengile pe care le avea in fata ochilor, fara sa stie ca acestea incep chiar sa se miste.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 12 apr. 2018, 18:05 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă