”Ni s-a părut inumană” – Cristina Șișcanu a explicat ce s-a întâmplat cu Elena Ionescu în noaptea în care Ruby s-a simțit rău la Survivor România

Publicat: 29 ian. 2020, 14:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cristina Șișcanu a mărturisit ce s-a întâmplat în seara în care artistei Ruby, concurentă la Survivor România, i s-a făcut rău.

Frumoasa prezentatoare TV susține că Elena Ionescu, membră ex-Mandinga, ar fi avut un comportant nu tocmai de lăudat în fața colegilor săi de echipă. Astfel că a reușit, într-un fel sau altul, să stârnească mici antipatii în rândul lor. Elena Ionescu nu ar fi fost îngrijorată de starea de sănătate a cântăreței Ruby.

”În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt.

Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante. Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este Suprevietuitor, trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă”, a povestit Cristina Șișcanu, potrivit Viva!

Publicat: 29 ian. 2020, 14:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă