Începe nebunia de la malul mării: Cum ne îmbrăcăm cool la NEVERSEA!

Publicat: 04 Jul. 2017, 17:43 Beauty & Style
Începe nebunia de la malul mării: Cum ne îmbrăcăm cool la NEVERSEA!

Nu mai este mult până când va începe NEVERSEA, 7-9 iulie Constanţa, cel mai nou festival de pe Litoral, cu trei zile şi nopţi pline de muzică, şi deja am trecut de la clasica întrebare: ”ai bilete?”, la eterna dilemă: ”dar eu ce port?”.

Fiecare festival de muzică are vibe-ul lui. Coachella este, de exemplu, prin excelenţă boem, iar toate elementele hippie pot fi regăsite aici. Ultra, în schimb, este mult mai curajos, iar kitch-ul vestimentar nu deranjează pe nimeni aici.

Electric Castle are şi el regulile lui şi, de obicei, implică cizme de cauciuc şi pelerine de ploaie. În schimb, Neversea ar trebui să fie o combinaţie dintre toate acestea, o explozie de culori şi de stiluri, de acesorii neaşteptate, de transparenţe, piele lăsată generos la vedere, mesaje special imprimate şi, cel mai important, o relaxare foarte fashion.

Cum ne îmbrăcăm cool la NEVERSEA!

Mai jos, câteva idei de outfituri cool, direct pentru festival:

Lady in White

neversea tinute pentru festivalAlb la mare! Perfect. Cea mai bună alegere pentru zilele caniculare, o non culoare care îţi va pune bine bronzul în evidenţă. Nu uita de pălăria de soare şi de câteva bijuterii masive, argintii.

Hawaii

neversea tinute pentru festivalCă tot e moda feminină plină de ele, foloseşte şi tu cu mult curaj imprimeurile florale. Sunt cool şi perfecte pentru o zi petrecută la malul mării. Pantalonul scurt poate să fie în oricare dintre nuanţele florilor.

Vezi mai multe tinute potrivite pentru NEVERSEA pe Verdict.ro!

Publicat: 04 Jul. 2017, 17:43 Beauty & Style
Pe aceeași temă