Neversea 2020. Ce preț au biletele la concertul de anul viitor, din iulie

Publicat: 22 Oct. 2019, 09:52 Vedete
Neversea 2020. Ce preț au biletele la concertul de anul viitor, din iulie

Primele bilete pentru Neversea 2020, la preț special, vor fi puse deja la vânzare, începând de astăzi, 22 octombrie.  Fanii unuia dintre cele mai așteptate festivaluri din România, Neversea 2020, au ocazia să-și rezerve deja locul pentru distracția ce va avea loc la malul mării. 

Neversea 2020 bilete pret. Foto plaja Neversea vezuta de sus impreuna cu marea
Neversea 2020, festivalul de la malul marii. Primele bilete vor fi puse la vanzare la pret redus

Neversea 2020, cea de-a patra ediție a festivalului,  va avea loc în perioada 2-5 iulie. Locația va fi ca și în anii anteriori plaja Modern din Constanța, cunoscută mai nou drept plaja Neversea. Ca în fiecare an, lineup-ul va fi format din artiști îndrăgiți și publicul va avea la dispoziție mai multe scene cu mai multe opțiuni.

Neversea 2020. Preț special pentru bilete și abonamente

Începând de astăzi, 22 octombrie, de la ora 14.00, cei care doresc să se asigure că vor fi printre zecile de mii de oameni care vor participa la cel mai așteptat festival de la malul Mării Negre, pot să achiziționeze abonamente la prețuri speciale, reduse semnificativ.

Neversea 2020 bilete. Preț abonament General Acces Basic

Abonamentele General Acces Basic au prețul special de 94 de euro plus taxe. Prețul final este de 144 de euro plus taxe.Cei care aleg acest gen de bilete pentru Neversea 2020 au opțiunea de a-și face check-in online gratis, în 30 de zile de la momentul cumpărării abonamentului.

Neversea 2020 bilete. Preț abonament General Acces Flexi 

Abonamentele General Acces Flexi vor fi inițial la prețul de 99 de euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. Dacă achiziționează acest tip de bilete, articipanții la festival au posibilitatea de a-și face check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea evenimentului.

Neversea 2020 bilete. Preț abonament General Access Risk Free

General Access Risk Free poate fi achiziționat la prețul de 104 euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. În această variantă, se poate face check-in gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziționare. Abonamentul poate fi returnat cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului Neversea 2020.

Neversea 2020 bilete. Preț abonament VIP

Abonamentele VIP, lsunt puse la vânzare, la prețul de 210 euro plus taxe, din prețul final de 260 de euro plus taxe. Acest abonament este dedicat celor care au peste 18 ani. Cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în maximum 30 de zile de la plata abonamentului.

Citește și: Andreea Esca, sexy in costum de baie! Ziua s-a bronzat, noaptea s-a distrat la Neversea FOTO

Neversea, poreclit şi „UNTOLD-ul de la mare” a adus laolaltă zeci de mii de fani și sute de artiști pe scene. Festivalul Neversea are o latură dedicată muzicii alternative și comunităților din jurul lor, concentrându-se pe artiști și subgenuri specifice de muzică electronică, cu reflexii din cultura underground. La malul Mării Negre s-a aliniat un lineup solid de artişti, pop, rock şi EDM.

În ultimii doi ani, Neversea a adunat peste 200.000 de participanți, la fiecare dintre ediții. La Neversea 2019, pe scene au fost prezenți artiști precum G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții.

Prima ediție a festivalului a avut loc între 7-9 Iulie 2017. De-a lungul celor 3 zile de festival, au participat în medie peste 40 000 de oameni pe zi. Lineup-ul ediției din 2017 i-a cuprins pe Tiësto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Kshmr, Dua Lipa și mulți alții.

Citește și: Neversea 2019. Gianluca Vacchi, cel mai excentric milionar din lume, a facut show in ultima seara a festivalului

Publicat: 22 Oct. 2019, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă