Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura! A jucat la pariuri și a câștigat o sumă imensă

Publicat: 28 Nov. 2019, 16:15 Vedete
Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura! A jucat la pariuri și a câștigat o sumă imensă

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a dat marea lovitură la pariuri! El a câștigat o sumă de 350 de ori mai mare decât cea pe care a investit-o. 

A mizat doar 50 de lei și a reușit să câștige 17.610 lei. În plus, printre meciurile pariate s-a numărat și cel dintre FCSB și Astra, scor final 1-3.

Nepotul finanțatorului de la FCSB a jucat un bilet cu 15 meciuri, și reușit performanța de a le nimeri pe toate. Cât despre a partida roș-albaștrilor, Lucian a jucat GG sau 3+. Asta înseamnă că marchează ambele echipe sau se înscriu minimum 3 goluri iar cota acestui eveniment era 1.50.

Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura

„Un pic așa de control. Of, de semințe” a scris Lucian Becali în descrierea imagini cu biletul de la pariuri postată pe social media.

Pariurile sunt o obișnuință în familia Becali, fiindca și Gigi Becali recunoștea în luna aprilie a acestui an că a pariat mii de euro pe mai multe meciuri.

„Când a jucat Ajax meciul tur cu Juventus am pariat 10.000 de euro. Am pus două chestii. Am pus că bate Barcelona și că bate Ajax sau meci egal. Am câștigat 25.000 de euro. Am vrut să pun că bate Barcelona și se califică Ajax. Mi-a zis Mihai (n.r. Mihai Stoica) să nu pun pentru că îi va spulbera Juventus.

Eu am pus pentru că m-a enervat MM. El mi-a spus că îi distruge Juventus și ca să îi dau în cap am pus la pariuri. Am câștigat 25.000 de euro. N-am voie să joc la pariuri, dar n-am pus pe numele meu. Am jucat online”, a spus Becali la vremea respectivă, potrivit gsp.ro.

Publicat: 28 Nov. 2019, 16:15 Vedete
Pe aceeași temă