Nepoțica Irinei Loghin a împlinit 1 an și a avut petrecerea de Rupere a Turtei: „Sunteți curioși ce a ales de pe tavă?”

Publicat: 10 oct. 2023, 14:32 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Nepoțica Irinei Loghin a împlinit 1 an și a avut petrecerea de Rupere a Turtei. Irina Loghin trăiește la vârsta de 84 de ani o nouă etapă minunată din viața ei, una pe care a așteptat-o multă vreme: viața de bunică.

Începutul lunii octombrie marchează un moment deosebit în familia îndrăgitei interprete. Ziua în care fiica ei a devenit pentru prima dată mamă, iar ea, pentru prima dată bunică.

Ana Alexandra, nepoțica artistei de muzică populară, a împlinit primul ei an de viață. Și a fost sărbătorită cu mare fast!
Nepoata Irinei Loghin a stat nedezlipită de brațele bunicii ei, iar pe înserat, a avut parte de primul ei tort.

Nepoțica Irinei Loghin a împlinit 1 an și a avut petrecerea de Rupere a Turtei

„Am ajuns la 1 an”, a spus, entuziasmată Irina Loghin, în timp ce-și ținea nepoțica în brațe, la petrecere.

Odată cu petrecerea aniversară, micuța Ana Alexandra a avut parte și de momentul festiv de rupere a turtei.

„Dragii mei, sunt tare fericită, nepoțica mea frumoasă  a împlinit un anișor! Să crești mare și să ai mult noroc!❤️ Sunteți curioși să vedeți ce a ales de pe tavă?”, a mai transmis interpreta, mândră foc de nepoțica ei.

Ana Alexandra a ales patru obiecte de pe tavă: brățara de aur, microfonul, un card bancar și o bancnotă de 100 de euro!

Fetița a fost sărbătorită asemenea unei prințese și a fost răsfățata familiei în această zi specială.

Irinuca Loghin s-a chinuit mult să devină mamă. A născut primul ei copil la 43 de ani: „În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea.”

Irinuca Loghin, fiica Irinei Loghin, a devenit mamă anul trecut, la vârsta de 43 de ani. Micuța Ana Alexandra s-a lăsat multă vreme așteptată, însă în cele din urmă a apărut în viața părinților ei și a adus multă bucurie.

Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu.

Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, declara Irinuca Loghin, în 2021, la Antena Stars.

Cu adevărat încântată a fost artista Irina Loghin, care tânjea de multă vreme să devină și ea bunică. Seară de seară s-a rugat pentru acest moment, pe care a ajuns să-l considere „cea mai mare bucurie din viața ei”.

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”, a spus Irina Loghin.

Irina Loghin a făcut și ea târziu copii: „Tocmai când îmi pierduse speranța că voi face copii, atunci a venit pe lume”

Irina Loghin este mama a doi copii, un băiat și o fată.
Artista a trecut și ea prin grele încercări atunci când a vrut să devină mamă, iar primul copil, pe fiul ei, Ciprian, l-a născut după vârsta de 35 de ani.

„Nu numai ca bunică, dar ce simte o femeie când devine mamă. Pentru că și acolo mai sunt probleme. Și eu, în tinerețe, când îmi pierdusem speranța că voi face copii, tocmai atunci, la 36 de ani, a venit Ciprian pe lume.

Faptul că dai viață unui om e cea mai mare bucurie. E un lucru măreț pentru o femeie. Eu când văd gravide pe stradă m-aș duce să le îmbrățișez, așa de dragi îmi sunt. Iar acum, ca bunică, bucuria este și mai mare. Mă culc cu această bucurie, mă scol cu această bucurie în suflet.”, a declarat ea în exclusivitate într-un interviu pentru demamici.ro.

Publicat: 10 oct. 2023, 14:32 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×