Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, a făcut anunțul. Când se deschid plajele și restaurantele!

Publicat: 19 May. 2020, 13:52 News

Nelu Tătaru a anunțat care ar fi data la care ar putea fi deschise plajele și restaurantele pentru cetățeni! Seara trecută, Ministrul Sănătății, a vorbit la televizor despre cel mai așteptat moment!

Odată cu intrarea în starea de alertă, românii s-au ”mobilizat” și…au ieșit din case, în grupuri mari, ceea ce nu ar fi trebuit să facă acest lucru, pentru propria lor siguranță și pentru a se proteja de virusul care amenință sănătatea lor.

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, a făcut anunțul. Când se deschid plajele și restaurantele

Nelu Tătaru a transmis faptul că dacă totul merge bine, de la data de 1 iunie ar putea fi redeschise terasele, iar de pe 15 iunie, plajele și restaurantele.

”Facem relaxare unde avem mici aglomerări populaționale – sportul individual, îngrijiri persoanale, stomatologia – acolo unde putem ajunge și limita accesul unei persoane, putem controla acele persoane care vin.

Se întâmplă ceva, se închide acea unitate, se dezinfectează, se vede unde s-a greșit, dar a deschide terase, locuri unde ai aglomerări umane, a deschide stadioane, manifestări în aer liber, concerte, este un pas intermediar spre acest lucru”, a declarat ministrul la Digi 24, citează observatornews.ro.

„Dacă vedem că aceste măsuri de relaxare au avut efectul scontat, putem veni și cu celelalte măsuri de relaxare. La nivel de terase, poate, dacă lucrurile merg bine în aceste 14 – 15 zile, la 1 iunie putem deschide terasele, la 15 iunie putem deschide restaurantele sau putem deschide plajele”, a dezvăluit ministrul Sănătății.

Publicat: 19 May. 2020, 13:52 News
Pe aceeași temă