Nea Marin are coronavirus. Ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o prezintă!

Publicat: 05 Sep. 2020, 11:19 Vedete
Nea Marin are coronavirus. Ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o prezintă!

Nea Marin a fost testat pozitiv în timp ce se afla la Techirghiol, unde filma pentru noul sezon al unei producții ce urma să fie difuzată anul viitor, la Antena 1, relatează amtena3.ro.

Filmările au fost sistate pe timp nelimitat după ce vedeta de televiziune a fost depistată cu COVID-19. Nea Marin a confirmat pentru Libertatea că este infectat cu coronavirus și că filmările la emisiune au fost sistate. Întreaga echipă este acum în autoizolare, printre care Speak și Ștefania, prietena acestuia, Alex Velea și Zani (concurent la Chefi la cuțite).

Nea Marin, îmbolnăvit de un coleg

Surse din interiorul Antenei 1 au dezvăluit că echipa de producție a plecat luni la Techirghiol pentru a turna o nouă serie a unei emisiuni al cărei personaj principal este nea Marin. Emisiunea urma să intre în 2021 în grila de programe a Antenei 1. În a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost confirmat cu coronavirus și după testări s-a depistat că nea Marin, dar și un operator sunt  infectați.

Publicat: 05 Sep. 2020, 11:19 Vedete
Pe aceeași temă