Natalia Mateuț și secretul bine păzit! Ce spune despre tatăl ei, fost jucător la Dinamo

Publicat: 02 Nov. 2020, 16:03 Vedete

Declarațiile la care nu te-ai fi așteptat vreodată! Natalia Mateuț a mărturisit lucruri personale pe care foarte puțini le cunosc despre frumoasa prezentatoare de la Antena Stars.

Uneori e greu să fii fiică de vedetă, dar iată că există și cazuri care se întrepătrund foarte frumos! Natalia, fiica celebrului Dorin Mateuț, fost jucător la Dinamo, este o apariție extrem de plăcută și frumoasă pe micile ecrane și la evenimentele mondene.

Tânăra care are 30 de ani și face parte din trustul Antenei a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin felul ei natural de a fi. Totuși întrebată dacă numele pe care l-a purtat în viață, Natalia Mateuț a răspuns: „Enorm! Am înțeles că trăim într-o lume în care trebuie să te folosești de anumite lucruri. Nu să exagerezi, dar recunosc că numele mi-a deschis multe uși pe oriunde am mers. De acolo însă mi-am continuat singură drumul, pentru că dacă nu eram eu ok cu ce făceam, mă autoexcludeam”.

Natalia Mateuț, despre tatăl ei: ”Nu îl văd ca pe un tată celebru, îl văd că pe tata, un om normal care…”

”Nu îl văd ca pe un tată celebru, îl văd că pe tata, un om normal care ne așteaptă acasă cu masa pusă sau care face cea mai bună omletă din lume dimineața (râde). Da, încă locuiesc momentan cu ai mei. Celebru este pentru ceilalalți, eu sunt un „insider” al acestui lucru. Da, normal că ne-am mai certat și continui să o fac. Este și a fost mereu autoritar și exigent, un om greu de mulțumit sau de la care cu greu reușești să smulgi o laudă. Însă Cred că asta m-a ajutat să nu mă mulțumesc cu puțin și să mi doresc mereu să evoluez și să cresc”, mai spunea frumoasa prezentatoare pentru Ciao.

Sursă foto: arhivă Ciao, Instagram Natalia Mateuț 

Publicat: 02 Nov. 2020, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă