Natalia Mateuț: ”Am ajuns să cred că iubirea nu prea mai e exact cea din filme”

Publicat: 29 Jan. 2020, 23:11 Vedete

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță cu peripeții, în Mexic, alături de prietenele și de sora ei, Natalia Mateuț a acordat un interviu în exclusivitate pentru CIAO.RO. Frumoasa vedetă a povestit de ce este singură acum și cât de bine se simte, dar și cât de atentă va fi pe viitor atunci când se va mai implica într-o nouă relație de dragoste! 

Reporter: Nati, spuneai într-un interviu că ai avut 2 iubiți și ambii l-au avut idol pe tatăl tău! Te-ai simțit flatată? Te-a deranjat? 

Cred că mai degrabă decât flatată, m-am simțit amuzată de faptul că iubiții mei mi-au zis la un moment dat că l-au avut drept idol. Iar faptul că mi-au zis-o, cumva numele lui m-a urmărit și în relațiile mele…(râde)

 Cum e să ai un tată celebru? Ce relație ai cu el? V-ați certat vreodată?

Nu îl văd ca pe un tată celebru, îl văd că pe tata, un om normal care ne așteaptă acasă cu masa pusă sau care face cea mai bună omletă din lume dimineața (râde). Da, încă locuiesc momentan cu ai mei. Celebru este pentru ceilalalți, eu sunt un „insider” al acestui lucru. Da, normal că ne-am mai certat și continui să o fac. Este și a fost mereu autoritar și exigent, un om greu de mulțumit sau de la care cu greu reușești să smulgi o laudă. Însă Cred că asta m-a ajutat să nu mă mulțumesc cu puțin și să mi doresc mereu să evoluez și să cresc.

Ce îi datorezi tatălui tău?

Îi datorez viața, în primul rând, și tot ce inseamn eu ca om. El m-a crescut, alături de mama, și tot el m-a îndrumat și m-a lăsat să mă dezvolt singură, asigurându-se mereu că merg sau că sunt pe drumul cel bun.

 Care a fost cea mai scurtă relație a ta? Dar cea mai lungă?

Cea mai scurtă relație a mea cred că a durat aproximativ 3 luni și a fost cu cineva la distanță. El nu era român, iar distanța și-a spus cuvântul. Nu puteam călători suficient de des încât să ne vedem din cauza job-ului și a lipsei de timp, el nici atât, așa că s-a stins totul și am rămas doar prieteni.

Cum e Natalia Mateuț când iubește?

Când iubesc sunt ca orice femeie îndrăgostită: nu sunt prea cerebrală, gândesc cu sufletul, pentru că sunt genul de om care se implică în ceva doar atunci când simte. E prea frumos sentimentul de a fi îndrăgostit pentru „a-l murdari” cu o închipuire.

Cum îți place să te descrii?

Mă descriu ca fiind un om extrem de ambițios, purtat de val prea mult, uneori, și incredibil de pozitiv și energic. Am învățat să văd frumosul în aproape orice, iar asta atrage oameni și situații bune în viața mea.

 Când te vezi mireasă? Copii îți dorești?

Da, îmi doresc și copii și mă văd și mireasă, însă trebuie să existe și o jumătate cu care să completezi acest tablou. Cred că atunci când va veni momentul, lucrurile vor fi clare, fără alte explicații și comentarii…Nimic nu este întâmplător și cred că lucrurile vin în viața noastră atunci când este spre binele nostru suprem să se întâmple.

 Cum stai cu dragostea? Mai ești într-o relație acum?

Nu mai sunt într-o relație, am avut o relație preț de un an și jumătate, ne-am despărțit anul trecut, în august, puțină și foarte puțină lume a știut asta pentru că nu am făcut niciun comentariu pe  marginea vieții mele personale, nu am simțit nevoia să comentez, am zis că oricum se vor cerne lucrurile și lumea își va da seama oricum că sunt singură. Asta s-a și întâmplat în timp…

Ce să spun? Toate relațiile pe care le-am avut le respect, respect bărbații cu care am fost și cu care am împărțit  momente frumoase și  mai puțin frumoase! Momentan sunt singură și îmi este foarte bine așa. Sunt fix într-o perioadă a vieții în care nu îmi doresc o relație, îmi doresc pur și simplu să mă bucur de viață și să iau lucrurile exact așa cum sunt. Nu spun că nu îmi doresc să mă îndrăgostesc, pentru că ăsta e un lucru pe care nu îl pot controla, sau pe care nu îl pot decide așa, pur și simplu, dar nu sunt în căutarea unei relații, a unei iubiri  desprinse din filme.

Am ajuns să cred că iubirea nu prea mai e exact cea din filme, și nici prințul pe cal alb nu o să vină. Sunt un pic mai realistă și mai cu picioarele pe pământ, după mai multe experiențe plăcute sau neplăcute într-ale dragostei. Cert este că nu sunt într-o relație, nu mai sunt cu cel cu care am fost, despre care s-a vorbit și cu care m-am asumat și am apărut la diverse evenimente mondene, ne-am despărțit frumos.

Sunt foarte ok, sunt foarte fericită, trec printr-o perioadă în care sunt incredibil de împlinită eu cu mine, m-am regăsit și pe  viitor voi avea grijă ca oamenii care intră în viață mea să nu mai aibă dreptul să schimbe nimic la mine și voi avea  grijă ca nici eu să nu mai fac sacrificii pentru cel de lângă mine pentru că cred că dacă cineva te iubește cu adevărat trebuie să te accepte exact așa cum ești. Și nu am să mai accept nici varianta în care la început  totul e bine și roz și ne acceptăm între noi și după aceea trec lunile și nu ne mai place aia, nu  ne mai place cealaltă, pentru că asta se întâmplă de cele mai multe ori. Așadar voi avea  grijă să întru în relații sănătoase și să nu mai stau în relații toxice!

 Cum te întreții când ai timp?

Cu privire la alimentația mea, am avut și am tot timpul diverse oscilații și perioade. Am avut o perioadă în care țineam un regim strict și făceam sală cu regularitate și mâncam super sănătos, acum trec printr-o perioadă  în care sunt mult mai relaxată, nu mai  sunt atât de disperată cu  alimentația și nici cu sala, însă am un stil de viață  pe cât se poate de sănătos, pentru că sunt și foarte mult plecată de acasă, am multă treabă în timpul zilei și drumuri de făcut, filmări, și atunci nu mănânc tot timpul sănătos dar încerc să am cele 3 mese pe zi, încerc să am un mic dejun sănătos, un prânz  format dintr-o salată, un pește, un grătar, mai mănânc și prostii, recunosc. Sală fac de 3-4 ori pe săptămână, încerc să trag de mine și să merg la sală.

 Ești o împătimita a shoppingului! Ce îți lipsește din dressing, ce colecționezi în materie de haine?

 Cu shoppingul am lăsat-o mai moale în ultima perioadă în sensul că înainte cam  toți banii pe care îi câștigăm îi investeam în haine, în pantofi, în genți și așa mai departe,  lucru care nu a fost cu adevărat  rău pentru că acum am un dresing din care pot lua absolut tot ce vreau pentru orice eveniment am nevoie, dar recunosc că în ultimii ani am fost mult mai cumpătată și mult mai echilibrată cu banii, prefer ca banii pe care îi am să îi investesc în altceva, să-i pun deoparte, să facă pui… Și ăsta a fost momentul să îmi cumpăr o mașină, cea pe care o conduc acum și să decid  să o plătesc cu leasing,  este în leasing pe lună,  decât să dau banii pe haine absurd. Cumva m-am mai echilibrat cu hainele, plus că  de foarte multe ori la evenimente împrumut haine de la diverși designeri, pe care apoi le dau înapoi, deci nu trebuie tot timpul să stau să îmi cumpăr rochii sau tot felul de alte accesorii pe care nici nu le port de foarte multe ori.

 Ai fost într-o vacanță cu peripeții în Mexic!

 Da! A fost super! Am fost cu prietenele mele în Mexic, la Tulum, am fost cu 4 fete, printre care și sora mea. Aș fi rămas acolo, așa de frumos a fost! A fost o vacanță tumultoasă, cu peripeții, era să rămân pe acolo, am făcut accident cu mașina, am lovit-o, am bușit-o…Ne-am distrat foarte tare!

Publicat: 29 Jan. 2020, 23:11 Vedete
Pe aceeași temă